Hoşgeldin Misafir

Pasif gelir için telegram ifşa kanalı açmak istiyorum bilen var mı bu işleri?

gokhandemirci2001

19 Nis 2024
123 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
herkes tehlikeli diyor vpn+rdp ile açmayı düşünüyorum kimisi vpn ile açsan bile hiçbir sıkıntı olmaz diyor amacım link kısaltma siteleri ile paylaşım yapıp para kazanmak elimde 6-7k üyesi olan kanalda var bilen varsa anlatabilir mi nasıl yaparım?

paranoya

14 Eki 2021
233 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
herkes tehlikeli diyor vpn+rdp ile açmayı düşünüyorum kimisi vpn ile açsan bile hiçbir sıkıntı olmaz diyor amacım link kısaltma siteleri ile paylaşım yapıp para kazanmak elimde 6-7k üyesi olan kanalda var bilen varsa anlatabilir mi nasıl yaparım?
Üyelerin bir kısmını kaybetme şansın var , bu işe giriyorsan farklı tg kanalarına reklam vs vermelisin. Tehlikeli felanda değil yani bu zamana kadara bir sorun yaşamadıysam sende yaşamazsın.

gokhandemirci2001

19 Nis 2024
123 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Üyelerin bir kısmını kaybetme şansın var , bu işe giriyorsan farklı tg kanalarına reklam vs vermelisin. Tehlikeli felanda değil yani bu zamana kadara bir sorun yaşamadıysam sende yaşamazsın.
hocam telegram bot yazılımı var arkadaşım sürekli gruplara oto mesaj atacak zaten vpn+rdp ile yapmak istiyorum bu işi eğer bana fikir vermek isterseniz telegramdan konuşmamız mümkün mü öğrenciyim maddi açıdan bu işi yapmak zorundayım