Hoşgeldin Misafir

Pavyon Gülü

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ne canlı nede ölü oldun… --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ne akıllı ne deli oldun --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Farkında mısın bilmem sen artık pavyon gülü oldun. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bir zamanlar deli gibi âşıkların vardı --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Her biri seni aşkı ile sardı. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sana yapma dedim gitme minnet etme… --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ben çalışayım sen helal lokma bekle… --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Düğün parasını da biriktirdik mi bin bir emekle… --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Oh ne güzel olurdu be pavyon gülü… --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Olmazdı çünkü senin gönlün bunu uygun bulmazdı… Ne yaptımsa ne ettim ise inanmadın. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bir kereden bir şey olmaz dedin. Hep öyle değimliydi bu yollar. Bir kereden bir şey olmaz cümlesi ile başlayıp --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Nasıl olsa battık artık cümlesi ile devam etmez miydi? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Nasıl olsa girdik bir kere cümlesi ile devam etmez miydi? --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sonu gelir miydi sanıyordun? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Helal lokmayı içki masalarında mı arıyordun? --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Benim ter döktüğüm fabrika saatlerinde --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sen pavyonda her köşede ve bucakta --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bazen sandalyede bazen de kucakta. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yemeğin de pişiyor hep ocakta. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Anladın mı pavyon gülü… --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Fakat artık mutluluktan uzaksın çok uzak.--
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]

--
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sana dost görünen o birahaneler ve pavyonlar tuzak --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Kaçıyorum artık senden gönlüme kızarak. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Duydun mu pavyon gülü… --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Pavyon gülü dedim sana beni dinle --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Artık bu senin hak ettiğin cümle --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Beni sevme artık pavyonlar aşkımıza engel. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bana gelme sen de en iyisi kendine gel. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Çel şu nefsinin ayağını çel… --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Anladın mı pavyon gülü… --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bu benim derdim ben bunu çekeceğim. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Barışamam gönül yarama tuz ekeceğim. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Öpen var seni her gün ben neden öpeceğim. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Duydun mu pavyon gülü… --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yalvardım dinlemedin düştün bu âleme --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ne diye götüreceğim şimdi seni aileme --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bırak yüreğimi elleme. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Anladın mı pavyon gülü. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Tövbe edip çıkar isen bu ortamdan --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Belki aşkım gelir arkandan --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Farklıdır aşkım sana asılandan ve sarkandan. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Anladın mı pavyon gülü…--