Hoşgeldin Misafir

Script İstek Pazar yeri entegrasyonlu script

Kiosfer

6 May 2024
114 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
images

Öncelikle forumda yeniyim arkadaşlar kuralları bazen bilmeden ihlal edebiliyorum iki kez konum kapandı bunun için hem özür dilemek istedim. Hemde pazar yeri entegrasyonlu scripte ihtiyacım var elimde bir tane var görseli üsttw içinde Trendyol n11 ve hepsi burada entegrastonları mevcut ama çalışmıyor sebebini anlayamadım yardımcı olabilen olursa memnun olurum

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
images

Öncelikle forumda yeniyim arkadaşlar kuralları bazen bilmeden ihlal edebiliyorum iki kez konum kapandı bunun için hem özür dilemek istedim. Hemde pazar yeri entegrasyonlu scripte ihtiyacım var elimde bir tane var görseli üsttw içinde Trendyol n11 ve hepsi burada entegrastonları mevcut ama çalışmıyor sebebini anlayamadım yardımcı olabilen olursa memnun olurum

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

KlasPlas

İstanbul
11 Eki 2023
2,551 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba kardeşim ,

Forumda bir çok eticaret ve entagrasyonlu scriptler mevcut vip ve extra kısımdaki scriptleri denemeniz gerekiyor.

O script zaten sayım ait bazi bölümleri çalışmıyor inatla

Kiosfer

6 May 2024
114 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba kardeşim ,

Forumda bir çok eticaret ve entagrasyonlu scriptler mevcut vip ve extra kısımdaki scriptleri denemeniz gerekiyor.

O script zaten sayım ait bazi bölümleri çalışmıyor inatla
özel bilgi vermek istemiyorum ama bu aralar vip olabilecek durumum yok alternatif çözümü olan vardır belki diye yazdım teşekkür ederim

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
özel bilgi vermek istemiyorum ama bu aralar vip olabilecek durumum yok alternatif çözümü olan vardır belki diye yazdım teşekkür ederim
Forumda emek harcayarak özel bölümlere erişim sağlayabilirsin her şey para değil fakat bizim için emek harcamamış birilerine altın tepsi sunamıyoruz…

Bu söylediklerimi yanlış anlama herkesin kendine göre sıkıntıları var elimizden geldiğince herkese yardımcı oluyoruz lakin kurallar çerçevesinde herşeyden önce emeğe saygı.

intelvivob47

19 May 2023
335 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
images

teşekkürler

Kiosfer

6 May 2024
114 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forumda emek harcayarak özel bölümlere erişim sağlayabilirsin her şey para değil fakat bizim için emek harcamamış birilerine altın tepsi sunamıyoruz…

Bu söylediklerimi yanlış anlama herkesin kendine göre sıkıntıları var elimizden geldiğince herkese yardımcı oluyoruz lakin kurallar çerçevesinde herşeyden önce emeğe saygı.
Teşekkür ederim ilginiz için

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

varya erişimim açıldı ama gene çekiniyorum extradaki scriptleri almaya 1 2 tane aldım 😁😁