Hoşgeldin Misafir

Pc kapanma

R4PTOR

23 Eyl 2017
1,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba xD

nasılsınız xD

bir sorunum var 
bilgisayarım saglam Allah'a sükür herseyi yerli yerinde son 2 gündür bir terslik var
dün internetten yeni kodlanmıs bir program indirdim programın amacı sql dorkları tarayıp sql acıklı site bulmak
önüme uyarı cıktı kişisel bilgisayarınız sorunla karsılastı diye
dedim arada olur boyle
sonra 10 dk sonra pc yi yine actım gene o programı actım yine aynı hata

bugün TurkCoder sağlam super program  yapmıs deneyeyim dedim indirdim
actım 10 saniye gecti kişisel bilgisayarınız bir sorunla karsılastı kapatılıyor dedi sebebi ne olabilir ?

Aldıgım hata bu: 
LOZE6a.jpg

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
windows 10 kullanıyorsun sanırım uzun süredir format atmadiysan hardiskinde oluşan katmanlar bu hataya sebep olabilir düzelmesi için bu işlemin tamamiyle itmesini bekle sabirli ol bu uzun süreç olabilir ama sonucunda hatalari tamamiyle onariyor

R4PTOR

23 Eyl 2017
1,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:
windows 10 kullanıyorsun sanırım  uzun süredir format atmadiysan hardiskinde oluşan katmanlar bu hataya sebep olabilir düzelmesi için bu işlemin tamamiyle itmesini bekle sabirli ol bu uzun süreç olabilir ama sonucunda hatalari tamamiyle onariyor

okey reis eyvallah

R4PTOR

23 Eyl 2017
1,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hellscream2' Alıntı:
Pc acılınca Cmd yi aç SFC /SCANNOW yaz enter le pc nı yeniden başlat bir sorun kalmıyacaktır.

Eyvallah

scriptking' Alıntı:
İptal etme bekle sorunu düzeltecektir işlem bitene kadar pc yi kapatma TurkCoder abimizin programını test ettim benimkide windows 10 hiçbir sorun çıkmadı

Eyvallah kralsın