|
Periculo' Alıntı:normalde aktarmalı uçuşlardan birini cam kenarı atıyor, bana öyle denk geliyor ya da. içerik açılırsa bakıcam nasıl diye.
edit: hocam valla korkulur senden. işten vakit bulursam gezmeye mutlaka denerim. bu arada izmir ankara için zaman sorunun yoksa otostopla bile giderdin aslında![]()
1ol06' Alıntı:Periculo' Alıntı:normalde aktarmalı uçuşlardan birini cam kenarı atıyor, bana öyle denk geliyor ya da. içerik açılırsa bakıcam nasıl diye.
edit: hocam valla korkulur senden. işten vakit bulursam gezmeye mutlaka denerim. bu arada izmir ankara için zaman sorunun yoksa otostopla bile giderdin aslında![]()
aslında bisikletle giderim de tek başına sarımıyorAyrıca uçak biletini de 40 a aldım
![]()
Periculo' Alıntı:1ol06' Alıntı:Periculo' Alıntı:normalde aktarmalı uçuşlardan birini cam kenarı atıyor, bana öyle denk geliyor ya da. içerik açılırsa bakıcam nasıl diye.
aslında bisikletle giderim de tek başına sarımıyorAyrıca uçak biletini de 40 a aldım
![]()
tebrik ediyorum, çöldeki kutup ayısı rütbesine erişmişsiniz![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim