Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Perfect Panel smm panel Script Smmcode Kurulum

Shaggy

23 Kas 2025
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kurulumu başarıyla gerçekleştiriyorum fakat scriptin kendini kurmasının ardından alt kısımda ilettiğim hatayı yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Kod:
PDOException: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: number of bound variables does not match number of tokens in /home/sharnsco/public_html/system/helper9e178207c6.php:298 Stack trace: #0 /home/sharnsco/public_html/system/helper9e178207c6.php(298): PDOStatement->execute(Array) #1 /home/sharnsco/public_html/SMMCODEScript.php(213): countRow(Array) #2 /home/sharnsco/public_html/index.php(39): require_once('/home/sharnsco/...') #3 {main}

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kurulumu başarıyla gerçekleştiriyorum fakat scriptin kendini kurmasının ardından alt kısımda ilettiğim hatayı yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Kod:
PDOException: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: number of bound variables does not match number of tokens in /home/sharnsco/public_html/system/helper9e178207c6.php:298 Stack trace: #0 /home/sharnsco/public_html/system/helper9e178207c6.php(298): PDOStatement->execute(Array) #1 /home/sharnsco/public_html/SMMCODEScript.php(213): countRow(Array) #2 /home/sharnsco/public_html/index.php(39): require_once('/home/sharnsco/...') #3 {main}

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kurulum için, önce gerekli dosyaları sunucuya yükleyin, ardından veritabanını oluşturup yapılandırma dosyasını düzenleyin. Sonrasında, tarayıcı üzerinden yükleme adımlarını takip ederek kurulumu tamamlayın. Gerekirse, kurulum dokümantasyonunu inceleyin.

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,401 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Kod:
Hatayı detaylı anlatırsan veya scripti paylaşırsan çözmekte yardımcı olmaya çalışırım bu attığın şekiklde bir şey anlaşılmıyor

Shaggy

23 Kas 2025
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
PHP sürüm degistirirmisiniz
Hatayı detaylı anlatırsan veya scripti paylaşırsan çözmekte yardımcı olmaya çalışırım bu attığın şekiklde bir şey anlaşılmıyor

hocalarım çok teşekkür ederim konu sahibiyle iletişime geçmiştim onun talebi üzerine açmıştım konuyu kendisi zaten gerekli yardımı yaptı lisans iptal olmuş o yüzden hata yaşıyormuşum teşekkür ederim