Çalışıyor bir tek admin yetkilendirmesinde sorun var panelde değişim yapmıyor sql bölümündede yetki vs göremedim detaylı bakarım yarın.test ettiniz mi çalışıyor mu
|
Çalışıyor bir tek admin yetkilendirmesinde sorun var panelde değişim yapmıyor sql bölümündede yetki vs göremedim detaylı bakarım yarın.test ettiniz mi çalışıyor mu
Lisans sistemleri çözülsede çok fazla ioncube şifreli dosya gördüm incelerken.çözdük yavaş yavaş paylaşıyoruz.
Evet bu gece hallederiz o sorunu güncelleme sağlarız diğerlerinide ona göre paylaşırız.Lisans sistemleri çözülsede çok fazla ioncube şifreli dosya gördüm incelerken.
Kurulum testini yaptım sağlıklı ancak admin tarafında güncelleme problemleri mevcut. Muhtemelen ioncube yapısından dolayı bir noktada demo kodlar var fakat admin tarafındaki çoğu dosya şifreli olduğundan net değil. Admin tarafı yönetilemiyor yani kısacası bilgin olsun. Ellerinize sağlık tekrardan.
maşallah![]()
Lisans Sistemi Kaldırılmıştır.
Demo
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ellerine sağlık reis.
Eline sağlık hocam
teşekkür ediyoruz.
Paylaşım için teşekkürler hocam eline emeğine sağlık. Düzenlenip farklı projeler için bile kullanılabilir.
emeğine sağlık
Teşekkürler
Teşekkürler eline sağlık.
Teşekkürler
eline sağlık hocam
teşekkürler.
Eline sağlık
Teşekkürler
cansın kral
ellerine sağlık knk
Yine harikalar yaratıyorsun kardeşim emeğine yüreğine sağlık teşekkürler.
harika kaynaklar. Umarım diğer yazılımlarıda çözmüşsündüzdür. Ellerinize sağlık.
Emeğine sağlık
teşekkürler
Eline sağlık
Eline sağlık
test ettiniz mi çalışıyor mu
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim