Gönderilme Tarihi: 28 Ocak 2020 #1 JotttA JotttA -> Velhasıl, tükendik kaptan. Virtual 26 May 2019 713 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Merhaba, THS ailesi PetShop scripti yaptırılacak veya alınacaktır. Elinde olan veya yapabilecek ÖM mesaj atabilir. - ANLAŞMA YAPILMIŞTIR --
Merhaba, THS ailesi PetShop scripti yaptırılacak veya alınacaktır. Elinde olan veya yapabilecek ÖM mesaj atabilir. - ANLAŞMA YAPILMIŞTIR --
Gönderilme Tarihi: 28 Ocak 2020 #2 Codex Codex 11 Ara 2017 1,473 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Sanırım Arşivimde Vardı türkçe panelli falan bulmam lazım bi bakayım dostum bulursam özelden atarım
Gönderilme Tarihi: 28 Ocak 2020 #3 Security Security 25 Ağu 2017 894 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Elimde mevcut ne istediğini detayli şekilde pm alabilirmiyim.
Gönderilme Tarihi: 28 Ocak 2020 #4 JotttA JotttA -> Velhasıl, tükendik kaptan. Virtual 26 May 2019 713 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Codex' Alıntı: Sanırım Arşivimde Vardı türkçe panelli falan bulmam lazım bi bakayım dostum bulursam özelden atarım Genişletmek için tıkla ... özelden bekliyorum hocam bulunduğu zaman demosu var ise veya resim şeklinde gönderebilir misiniz?
Codex' Alıntı: Sanırım Arşivimde Vardı türkçe panelli falan bulmam lazım bi bakayım dostum bulursam özelden atarım Genişletmek için tıkla ... özelden bekliyorum hocam bulunduğu zaman demosu var ise veya resim şeklinde gönderebilir misiniz?
Gönderilme Tarihi: 29 Ocak 2020 #5 NasyoneL NasyoneL Karanlık Özgürlüktür 25 Ağu 2017 25,060 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Forumda binlerce script var biri uyar elbet