Hoşgeldin Misafir

Php bilenler konuya gelsin

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Günaydın arkadaşlar Hayırlı bayramlar Php bilen arkadaşlar bi pm atsın instagram mavi tik scripti yapmasını rica edicem Script zor bi sc değil aslında editlemeye vs çalıştım kodlar karıştı olmadı ben de konu açıyım dedim söyledim Sc yi yapan arkadaşa da düşen İnstagram hesaplarından bi tane vericem

-

Bu video da ki sc nin aynısı olursa süper olur :)

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar Hayırlı bayramlar Php bilen arkadaşlar bi pm atsın instagram mavi tik scripti yapmasını rica edicem Script zor bi sc değil aslında editlemeye vs çalıştım kodlar karıştı olmadı ben de konu açıyım dedim söyledim Sc yi yapan arkadaşa da düşen İnstagram hesaplarından bi tane vericem

teşekürler sana da iyi bayramlar

şimdi sen mavi tik alma scriptini birinden yazmasınımı istiyorsun

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
gamovertinks' Alıntı:

Aynn elimde sc var dı ama sc patlamış v8 var ama o da çok eski sağlam script lazım

Tema şöyle olacak https://help.instagram.com/ da kinin aynısı gibi

Yanda bunun gibi yazılar vs ama ingilizce vs vs ekran pp bulurasam eklerim

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
gamovertinks' Alıntı:

Aynn elimde sc var dı ama sc patlamış v8 var ama o da çok eski sağlam script lazım

Tema şöyle olacak https://help.instagram.com/ da kinin aynısı gibi

Yanda bunun gibi yazılar vs ama ingilizce vs vs ekran pp bulurasam eklerim

bunu ancak birin işi olmayacakki yapsın birde yaparsa ancak ücretli yapar benden söylemesi ;)

bu scripti sende varsa ver bende bi bakim