Hoşgeldin Misafir

PHP Çarkıfelek Uygulaması

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
squadfire' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:
pvp açıyosanız metin2 açın

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

şöyle mükemmel web tabanlı game  source files paylaşımına ne dersiniz knight , metin2  , silkroad  falan herkes biliyor  farklı birşeyler lazım :p

Rise Online diye bir oyun çıkıyor, Knight'ın revize edilmiş hali. O tarz birşey yapılabilir fakat ciddi reklam bütçesi gerektirir.

squadfire

9 Şub 2018
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
squadfire' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:
pvp açıyosanız metin2 açın

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

şöyle mükemmel web tabanlı game  source files paylaşımına ne dersiniz knight , metin2  , silkroad  falan herkes biliyor  farklı birşeyler lazım :p

Rise Online diye bir oyun çıkıyor, Knight'ın revize edilmiş hali. O tarz birşey yapılabilir fakat ciddi reklam bütçesi gerektirir.

mmorpg falan çok sıktı  şu linkleri güncelliyeyim ben https://www.turkhacks.com/konu-web-tabanli-harika-oyun-legend-tarzi.html

Moves

5 Kas 2021
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Akura' Alıntı:
Hataylee' Alıntı:
@security @deepimpact @squadfire @by_umut @jqtr1 @codex @wingless @horozkentli @akura @vortex @organikpiskos @semihmalkoc53 -Merhabalar değerli büyüklerim , kardeşlerim benim bi web sitem var php ve ben web siteme çarkı felek eklemek istiyorum ve belirlediğim şanslara yönelik ne çıkacagını belirletmek istiyorum lütfen örnek bir kod ile vs. bana yardım edermisiniz-

-.js-
-.php-
-çok iyi olur teşekkür ederim-

Buradan test edersen sevinirim.

kullanıcı adı ve şifre pm ile verilecektir. Pm atarsan sevinirim.
Kaynak Dosyaları Alttaki Linktedir.

Oyun için kullanılmıştır. Çarkı çevirdikçe verilecek hediye id si sql sorgusu döndürüp oyun içindeki karaktere hediye olarak gitmektedir.
Bakiye sistemli çalışmaktadır.
Mssql ile bağdaştırılmıştır, fakat mysql ye kolaylıkla dönüştürülebilir.

MaUlGo.png

ePtE0T.png

Güzel paylaşım teşekkür ederim. Fakat kaynak link'i kırılmış sanırım