Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi PHP DESTEK (Ürün varyant görünmeme sorunu)

gozgozcem

Istanbul
29 Eyl 2019
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar herkese selamlar. Geçen gün buradan indirdiğim bir script için destek istemiştim ve nihayete ermişti. Yardımcı olan arkadaşlara selam ve saygılar olsun. Aynı script için bu sefer ürün varyantları çin bir problem var. Varyant ekleniyor ancak frontend kısmında görünmüyor. Bunun için yardımcı olabilecek dostlara şimdiden selam olsun.

İndirdiğim konunun linki:

Benim kurulum yaptığım sitenin linki eve hata aldıığım ürün sayfası:

göründüğü gibi, RENK isimli varyant orada yazıyor, ancak seçim yapılması gereken RADIO BUTONLAR çıkmıyor. Admin paneli tarafında da seçilen varyantlar görünmüyor.

Tekrar saygılar sunarım.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar herkese selamlar. Geçen gün buradan indirdiğim bir script için destek istemiştim ve nihayete ermişti. Yardımcı olan arkadaşlara selam ve saygılar olsun. Aynı script için bu sefer ürün varyantları çin bir problem var. Varyant ekleniyor ancak frontend kısmında görünmüyor. Bunun için yardımcı olabilecek dostlara şimdiden selam olsun.

göründüğü gibi, RENK isimli varyant orada yazıyor, ancak seçim yapılması gereken RADIO BUTONLAR çıkmıyor. Admin paneli tarafında da seçilen varyantlar görünmüyor.

Tekrar saygılar sunarım.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Tekrar saygılar sunarım.
Hocam beden diye variyant var ve çalışıyor. Beden variyantı kurduğunuzda geldiyse ve zaten kullanmayacaksan sitenin hali hazırda seninse satış yapmayacaksan geçici çözüm olarak phpmyadmin üzerinden manuel düzenleme yapabilirsin beden variyant'ı üzerinde.

Hocam beden diye variyant var ve çalışıyor. Beden variyantı kurduğunuzda geldiyse ve zaten kullanmayacaksan sitenin hali hazırda seninse satış yapmayacaksan geçici çözüm olarak phpmyadmin üzerinden manuel düzenleme yapabilirsin beden variyant'ı üzerinde.
Script ioncube mevcut indirdiğim gibi sildim denemekte zor geldi açıkcası bu yüzden geçici çözümler üretiyorum ikidir konularına kusura bakma.

gozgozcem

Istanbul
29 Eyl 2019
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Script ioncube mevcut indirdiğim gibi sildim denemekte zor geldi açıkcası bu yüzden geçici çözümler üretiyorum ikidir konularına kusura bakma.
hocam estagfurullah, evet phpmyadmin de çalışıyor, ama ben ugraşmıycam hocam o yüzden bakacak arkadaş bunu anlamaz diye çözmeye çalışıyorum. Hocam indirdiğin ioncube keşke bana atsaydın ftp den bi atıp denerdim sayfada görüncekmi diye :)

elmakurdutr

24 Eki 2017
618 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Malesef bu script için varyant ekleme ve değiştirme konusunda sıkıntılar var. Değiştirmek eklemek yada silmek istendiğinde beyaz sayfa sorunu ile karşılaşıyorum. phpmyadmin den tüm varyant ve özellikleri silerek tekrar eklemeye kalktığımda da beyaz sayfa sorunu çıkıyor. Çok can sıkıcı bir durum. Sorunu çözebilen oldu mu yada bilgisi olan varmı acaba. Saygılar