Hoşgeldin Misafir

PHP 🎖 Dijital Ajans Yazılımı 👌 Sınırsız Dil + Script Satışı + Kur Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atehxs

12 Kas 2024
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkhacks ailesi icin yeni yıl hediyesi full acık kaynak taze cekimdir şifre yoktur warez bulamazsınız hiç bir forumda bulamazsınız sadece turkhacks özel bir paylaşımdır şimdiden hayrını görün
Yeni Yıllar İyi hafta sonları dilerim
DEMO

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

sd.png
teşekkürler

akcaenis

28 Mar 2019
102 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkhacks ailesi icin yeni yıl hediyesi full acık kaynak taze cekimdir şifre yoktur warez bulamazsınız hiç bir forumda bulamazsınız sadece turkhacks özel bir paylaşımdır şimdiden hayrını görün
DEMO

sd.png
Bende istiyorum bu scripten

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,139 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DEMO

sd.png
eline sağlık

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,139 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dosyanın DB bağlantı yolu bulunmuyor. Saatlerce aramama rağmen bulamadım.
Hocam beğendiğim bir script değil görüntü açısından ama yardımcı olmak için indirdim.

admin klasörü içindeki genel-ayar.php dosyası içerisinde 17 - 18. Satır Site url ayarı yap 24. Satır Database bağlantısı

gozgozcem

Istanbul
29 Eyl 2019
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam beğendiğim bir script değil görüntü açısından ama yardımcı olmak için indirdim.

admin klasörü içindeki genel-ayar.php dosyası içerisinde 17 - 18. Satır Site url ayarı yap 24. Satır Database bağlantısı
evet hocam kurdum çalıştı sağolasın. dediğin gibi tasarım absürt. belki hobi amaçlı üzerinde geliştirme yapılabilir sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...