merhaba arkadaslar ekteki dosyacı endoe edecek arkadas varmı
|
kırabilirsen dosyasları paylaşıscam dosyaların hepsiniHangi yazılım bu?
Kimse öyle kırma işlemi yapmaz yapan olur ücrete tabi tutar sen bence dosyaları yükle komple kıran çıkarKıran Olursa paylaşıcam komple
Konuyu paylastım ama oradanda bir sey cıkmadıkiKimse öyle kırma işlemi yapmaz yapan olur ücrete tabi tutar sen bence dosyaları yükle komple kıran çıkar
demekki tek dosya değilmiş bağlandığı noktalar varmış tek dosyalar genellikle bastileştirilmiş sonyazilim gibi siteler yaparTek dosyayı çözüyosun ama tema admin paneli çalışmıyo sağlam yapmışlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Çok güzel tema ayrı ayrı eklenti değilde bileşen hepsi hızlı ve hafifdemekki tek dosya değilmiş bağlandığı noktalar varmış tek dosyalar genellikle bastileştirilmiş sonyazilim gibi siteler yapar
Thanksmerhaba arkadaslar ekteki dosyacı endoe edecek arkadas varmı
ben kırmıştım bulamadım atardım yoksa kardeşim benim ama admin panel çalışmıyo doğru diyolar namusuma
Bilmiyorum artık artık funcions klasorü decodeli orada php sürümlerini decode etmişler en azından decodeleri çözebilseydik bakardık bir şekildeben kırmıştım bulamadım atardım yoksa kardeşim benim ama admin panel çalışmıyo doğru diyolar namusuma