Hoşgeldin Misafir

PHP Oto Yedek Parça Yazılımı Bayilik / PayTR / Shopier / İyzico / Netgsm ve dahası...

yasinkarot

Çanakkale
12 Ocak 2025
529 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Okuyun! Evet dostlar, sistemi kurdum bayada uğraştım, öncelikle sistem sadece ana domain üzerinde çalışıyor, sub a kurmayın. İkincisi üyelik sistemi çalışmıyor, üye kaydı yapmıyor, üçüncüsü sepet sonrası ödeme yapmıyor yani bir çok sorunu var, kurup vakit kaybetmek isteyenler deneyebilirler.

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,490 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Okuyun! Evet dostlar, sistemi kurdum bayada uğraştım, öncelikle sistem sadece ana domain üzerinde çalışıyor, sub a kurmayın. İkincisi üyelik sistemi çalışmıyor, üye kaydı yapmıyor, üçüncüsü sepet sonrası ödeme yapmıyor yani bir çok sorunu var, kurup vakit kaybetmek isteyenler deneyebilirler.
derdo nun düzenlediği halinde de var mı aynı sorunlar?

auerex

22 Ocak 2025
56 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
311597549.png

4235976441.png

@derdomedya tarafından düzenlenmiş hali :

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

ilk hali :

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bakalım

Re-Start

Re-Start

Moderatör
MĂRĂCINENI – Argeșelu
11 Ara 2017
2,277 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,
Scripti yaklaşık olarak 3-4 aydır kullanıyorum her hangi bir sorunu yok, ayarları düzgün yaptığınız taktirde gayet düzgün çalışmaktadır.