Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi PHP Özel Okul Dershane Web Tasarım Scripti V3 yardım

Xfhe

24 Nis 2022
219 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
PHP Özel Okul Dershane Web Tasarım Scripti V3 bu scripti kurarken xamppde htdocs atıyorum database bilgilerini giriyorum fakat localhostta localhost şu anda bu isteği işleme alamıyor. diyor ne yapmalıyım

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
PHP Özel Okul Dershane Web Tasarım Scripti V3 bu scripti kurarken xamppde htdocs atıyorum database bilgilerini giriyorum fakat localhostta localhost şu anda bu isteği işleme alamıyor. diyor ne yapmalıyım

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Xampp de değil var ise elinizde bir hostinge kurun. Eğer şayet yok ise xampp de local domain oluşturun. Bu tarz yazılımlar domain üzerine çalışmaktadır. Eğer hostinge kurup php sürümlerini doğru ayarladığınız halde hata almaya devam ederseniz error.log içerisindeki hata kodlarını gönderirseniz yardımcı oluruz.

saltanat

28 Şub 2019
451 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
.htaccess dosyasına bir bakarmısın. birde php içinde farklı bir bileşen istiyor olabilir açıkçası script bende olmadığı için bilemiyorum, ama uzak bağlantı ile hatayı anlayabilirim. index.php yada herkangi bir config.php dosyasına php taglari içinde en üst satıra ini_set("display_errors", 1); ekleyip hataları ayıklamayı denermisin, şifreli bir dosya yada uzak bir dosyayı src etmek istiyor olabilir.

umamrım çözersin

Xfhe

24 Nis 2022
219 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
[B]Fatal error[/B]: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: number of bound variables does not match number of tokens in C:\xampp\htdocs\index.php:19 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\index.php(19): PDOStatement->execute(Array) #1 {main} thrown in [B]C:\xampp\htdocs\index.php[/B] on line [B]19[/B] böyle bir hata verdi