Hoşgeldin Misafir

Çözüldü php script kuramıyorum yardım lazım

d4rkn3m3s1s

23 Ağu 2020
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
elimde bi adet doktor sitesi scripti var ama bazı hatalar veriyor çalışıtıramıyorum hata birden fazla oolduğu içinde biri ile iletişime geçip yayında kurabilirsek çok memnun olurum desteklerinizi bekliyorum

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
elimde bi adet doktor sitesi scripti var ama bazı hatalar veriyor çalışıtıramıyorum hata birden fazla oolduğu içinde biri ile iletişime geçip yayında kurabilirsek çok memnun olurum desteklerinizi bekliyorum

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

d4rkn3m3s1s

23 Ağu 2020
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Lütfen detay verin arkadaşlar. Sadece hata aldım diyerek hatanızı çözüme kavuşturamayız. O hatanın ne olduğunu hangi altyapı olduğunu hangi scripti olduğunu (linki ile ) belirtin.
Lütfen detay verin arkadaşlar. Sadece hata aldım diyerek hatanızı çözüme kavuşturamayız. O hatanın ne olduğunu hangi altyapı olduğunu hangi scripti olduğunu (linki ile ) belirtin.
merhaba elbettte bende detay vermek isterim ama direk acılmıyor sc gerekli config ayarlarını yapmama ragmen
bu konuda ki script hocam: https://www.turkhacks.com/konu/doktor-sitesi-v1-sinirsiz-dil-full-acik-kaynak.107568/
bunu kurmama yardım edebilecek biri varsa cok mutlu olurum

Abdülhamid

Abdülhamid

Tarih değil, hatalar tekerrür eder.
127.0.0.1
19 Mar 2024
514 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Notice: session_start(): Ignoring session_start() because a session is already active in D:\xampp\htdocs\_class\baglan.php on line 3
aldıgım ilk hata
Hocam Bu yazılımı Normal Sunucuda Deneyin Hata Ortadan kalkacaktır

localde Bu hatayı Çömek istiyorsanda baglan.php de Bulunan session_start

if (session_status() == PHP_SESSION_NONE) { session_start();

bununla güncelle

Ayrıca Bu hata scriptin çalısmasına engel değil Beyaz Sayfaysa Php verisonu kontrıl edin

d4rkn3m3s1s

23 Ağu 2020
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam Bu yazılımı Normal Sunucuda Deneyin Hata Ortadan kalkacaktır

localde Bu hatayı Çömek istiyorsanda baglan.php de Bulunan session_start

if (session_status() == PHP_SESSION_NONE) { session_start();

bununla güncelle

Ayrıca Bu hata scriptin çalısmasına engel değil Beyaz Sayfaysa Php verisonu kontrıl edin
hocam sunucu da da bu hatayı alıyorum
Hata: SQLSTATE[HY000] [2002] Connection timed out