|
Çok fazla script kurduğum için bakacağım teşekkürler*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Gerekli Programlar
Eline diline sağlık.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Gerekli Programlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
saol*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Gerekli Programlar
saolasın bakalım*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Gerekli Programlar
video silinmiş*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Gerekli Programlar
teşekkürler*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Gerekli Programlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkkürler*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Gerekli Programlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Tsk*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Gerekli Programlar
Bklm*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Gerekli Programlar
adam adam*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Gerekli Programlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Eywallah Teşekkürler*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Gerekli Programlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sağol*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Gerekli Programlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhabalar video kullanılamıyor diyor acaba sizde mevcutsa bana gönderebilirmisiniz bende PHP script kuramıyorum hata alıyorum sürekli bunun sebebi nedir ? xampp da localhost'da FTP üzerinden atıyorum fakat local hostumda açılmıyor.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Gerekli Programlar
SQL hatası mı alıyorsun ?Merhabalar video kullanılamıyor diyor acaba sizde mevcutsa bana gönderebilirmisiniz bende PHP script kuramıyorum hata alıyorum sürekli bunun sebebi nedir ? xampp da localhost'da FTP üzerinden atıyorum fakat local hostumda açılmıyor.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhabalar hayır SQL ile ilgili değil şöyle anlatayım xamp çalıştırıyorum FileZille açıyorum FTP den local hosta atıyorum local host'a google dan giriyorum klasörgözüküyor fakat klasörü açınca PHP ile ilgili bir hata olduğunu söylüyor hangi scripti indirirsem indiriyim sürekli böyle PHP index de bir kod hatası gibi bişe aldık diye uyarı veriyor ve çalıştırmıyor anlamadım bir türlüSQL hatası mı alıyorsun ?