Hoşgeldin Misafir

Php Sürümleri hk.

ByTNT

24 Kas 2020
124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleyküm beyler

Aklıma takılan bir soru var konu gerçek bilgi sahibi olan birisi açıklayabilir mi ?

Bir script kullanmak istiyorum fakat site Php sürümü 5.6 olduğunda çalışıyor bunun üst versiyonlardan her hangi birisine çektiğimde çalışmıyor bu olayı çözmek için hangi yolları izlemeliyim kısa bir yolu var mı yada düzenlenmesi gereken en önemli dosyalar hangisidir. ?

Lütfen gerçek bilgi sahibi olan cevaplasın yada bununla alakalı makale görende burada yeni konu açıp paylaşabilir hepimiz faydalanalım.

Mesaj sayısı çoğalsın diye gereksiz mesajlar yazıp konuyu kasmayın

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ByTNT' Alıntı:
Selamun aleyküm beyler

Aklıma takılan bir soru var konu gerçek bilgi sahibi olan birisi açıklayabilir mi ?

Bir script kullanmak istiyorum fakat site Php sürümü 5.6 olduğunda çalışıyor bunun üst versiyonlardan her hangi birisine çektiğimde çalışmıyor bu olayı çözmek için hangi yolları izlemeliyim kısa bir yolu var mı yada düzenlenmesi gereken en önemli dosyalar hangisidir. ?

Lütfen gerçek bilgi sahibi olan cevaplasın yada bununla alakalı makale görende burada yeni konu açıp paylaşabilir hepimiz faydalanalım.

düzenlenmesi gereken dosyalardan ziyade bazı betikler kritik önem sahibi, özellikle veritabanında işlem gerçekleştireceğin kodları düzenlemelisin. 5.6dan sonra örneğin mysqli kullanamazsın. öncelikle veritabanı bağlantısını pdo ile gerçekleştir, daha sonrasında veritabanında işlem gerçekleştiren kodları düzenle. ki bu uzun bir süreç, ben olsam uğraşmazdım.

ByTNT

24 Kas 2020
124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Yeni sürüme uyarlanması lazım bilmeyen için kolay bi işlem değil

percl' Alıntı:
ByTNT' Alıntı:
Selamun aleyküm beyler

düzenlenmesi gereken dosyalardan ziyade bazı betikler kritik önem sahibi, özellikle veritabanında işlem gerçekleştireceğin kodları düzenlemelisin. 5.6dan sonra örneğin mysqli kullanamazsın. öncelikle veritabanı bağlantısını pdo ile gerçekleştir, daha sonrasında veritabanında işlem gerçekleştiren kodları düzenle. ki bu uzun bir süreç, ben olsam uğraşmazdım.

Bu konudaki script tam olarak benim istediğim bir script Pdo alt yapısı vs.. bunu kullanmak istiyorum fakat dediğim gibi 5.6 üstü sistem çalımıyor buna yakın bir öneriniz varsa onuda benimle paylaşırsanız çok sevinirim bu arada @percl Sende tekrar foruma hoş geldin geçmiş olsun 
Dip not bahsi geçen script konusundan 2 adet açılmış gerek duyulması halinde birleştirilebilir. Link1 Link2