Hoşgeldin Misafir

Çözüldü Php Tema Lisans Kırma

rokann

28 Haz 2024
39 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,

Bu konuda bulunan scripti indirdim ve kurulumu yaptım. Lisanssız kullanım uyarısı veriyor ve haliyle siteye giriş yapamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Çözüm
Nginx sunucumda kurulum talimatlarına net bir şekilde uyarak kurulum yapıyorum. Fakat kurulumu tamamladıktan sonra web siteme tıklayınca lisanssız sürüm uyarısı çıkıyor. Siteye girişi engelliyor.

resim 1 bu resimde görebilirsiniz.

Tema konusu link
merhaba tekrar konu uzerinde indirme link tekrar indir ben indirdim yukledim sorun yok ama sorun ne biliyormusun yanlış yazılımı indirdin sende lisaslı diyorsun

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,

Bu konuda bulunan scripti indirdim ve kurulumu yaptım. Lisanssız kullanım uyarısı veriyor ve haliyle siteye giriş yapamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Nginx sunucumda kurulum talimatlarına net bir şekilde uyarak kurulum yapıyorum. Fakat kurulumu tamamladıktan sonra web siteme tıklayınca lisanssız sürüm uyarısı çıkıyor. Siteye girişi engelliyor.

resim 1 bu resimde görebilirsiniz.

Tema konusu link
merhaba tekrar konu uzerinde indirme link tekrar indir ben indirdim yukledim sorun yok ama sorun ne biliyormusun yanlış yazılımı indirdin sende lisaslı diyorsun

Çözüm

rokann

28 Haz 2024
39 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar hocam, vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için size minnettarım. Dediğiniz gibi yanlış dosyayı indirmişim şimdi indirip kurdum ve lisans sorunu ortaya çıkmadı.

Fakat garibanın sorunları biter mi bitmez! :)

Şimdi de siteme girmeye çalışınca bu resim de bulunan alakasız bir durum ortaya çıkıyor. Veri tabanı tarafında da ayarlar kısmını site adresim ile güncellemiştim. Resimde çıkan site isminin benim sitem ile hiç ilgisi yok. İndex.html dosyasında resimdeki bilgiler var onları gösteriyor. Sunucum nginx olduğu için ek bir ayar mı yapmam gerek pek algılayamadım açıkcası.

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar hocam, vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için size minnettarım. Dediğiniz gibi yanlış dosyayı indirmişim şimdi indirip kurdum ve lisans sorunu ortaya çıkmadı.

Şimdi de siteme girmeye çalışınca bu resim de bulunan alakasız bir durum ortaya çıkıyor. Veri tabanı tarafında da ayarlar kısmını site adresim ile güncellemiştim. Resimde çıkan site isminin benim sitem ile hiç ilgisi yok. İndex.html dosyasında resimdeki bilgiler var onları gösteriyor. Sunucum nginx olduğu için ek bir ayar mı yapmam gerek pek algılayamadım açıkcası.
veritabanındna ayarlar tablosuna gelerek panel_url kısmını kendi site adresin ile değiştir sorun düzelir.

hacker_hayalet45

8 Ocak 2024
1,977 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Ana dizindeki index.html yada index.htm dosyasını ftp den sil ,
Birde .htaccess dosyasında aşağıdakini düzenle düzelir.

ErrorDocument 404 https://www.zeraluxury.com/404

hacker_hayalet45

8 Ocak 2024
1,977 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam Nginx sunucumda .htaccess geçersiz oluyor. index.html silince de 403 hatası veriyor.
Sunucu size aitse eğer Nginx konfigürasyon dosyanıza ekleyin:
Kod:
location / {
    try_files $uri $uri/ @rewrite;
}
location @rewrite {
    rewrite ^/$ /index.php?url=$1? last;
    rewrite ^/([0-9a-zA-Z-_/]+)$ /index.php?url=$1 last;

return 404;
}
Kaydettikten sonra Nginx sunucuya restart atın.

Az önceki konfigüre olmazsa, aşağıdakini deneyin:

Kod:
location / {
}
location @rewrite {

return 404;
}

Az önceki de olmazsa son olarak şunu deneyin:
Kod:
location / {
}

rokann

28 Haz 2024
39 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sunucu size aitse eğer Nginx konfigürasyon dosyanıza ekleyin:
Kod:
location / {
}
location @rewrite {
    rewrite ^/$ /index.php?url=$1? last;

return 404;
}

Az önceki konfigüre olmazsa, aşağıdakini deneyin:

Kod:
location / {
}
location @rewrite {

return 404;
}

Az önceki de olmazsa son olarak şunu deneyin:
Kod:
location / {
}

Hocam 3 kodu da denedim ama maalesef yine 403 hatası veriyor.