Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
link te bulunan scripte ihtiyacım var. Aslında forumda bu linkte paylaşım yapılmış, bende indirip kurdum ama lisanssız kullanım uyarısı veriyor maalesef. Bu sorunu aşabilen var ise yardım rica ediyorum.
link te bulunan scripte ihtiyacım var. Aslında forumda bu linkte paylaşım yapılmış, bende indirip kurdum ama lisanssız kullanım uyarısı veriyor maalesef. Bu sorunu aşabilen var ise yardım rica ediyorum.
Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.
Normal konu olarak paylaşılmış sende Teşekkür edip beğeni atıp indire bilirsin.Konuya bkmadan incelemeden direk konu açıp istekte bulunmak veri kirliliğine sebep oluşturmaktadır
Hocam selamlar, zannedersem mesajımı tam olarak okumadınız, yada anlamadınız. Mesajımda da belirttiğim gibi indirip kurunca lisanssız kullanım uyarısı veriyor ve bunu aşamadım.