Hoşgeldin Misafir

Çözüldü PHP tema SMTP mail gönderilmiyor.

gozgozcem

Istanbul
29 Eyl 2019
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar herkese selamlar. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Forumdan indirdiğim bir script var, herşeyi kusursuz ve doğru çalışıyor. Kendim de tasarımsal olarak birşeyler kattım ama içinden çıkamadığım bir olay var. Müşteri sipariş verdiğinde ne müşteriye neden sisteme e-posta gönderilmiyor. Ne yaptıysam çözemedim. SMTP ayarları %100 doğru çünkü 3 farklı platformda test ettim. DNS check olarak da test ettim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden selam ve hürmetler.

Çözüm
Öncelikle Astral Glikos hocama teşekkür ederim. Sorunu şu şekilde çözdüm. Port numarasını 25 olarak güncelledim. garip bir şekilde epostalar gitmeye başladı. Türkiye de 25 nolu portlar deaktif olarak biliyordum ama galiba durum değişmiş. Herkesin eline emeğine sağlık.

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar herkese selamlar. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Forumdan indirdiğim bir script var, herşeyi kusursuz ve doğru çalışıyor. Kendim de tasarımsal olarak birşeyler kattım ama içinden çıkamadığım bir olay var. Müşteri sipariş verdiğinde ne müşteriye neden sisteme e-posta gönderilmiyor. Ne yaptıysam çözemedim. SMTP ayarları %100 doğru çünkü 3 farklı platformda test ettim. DNS check olarak da test ettim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden selam ve hürmetler.
Hangi scripttir hocam buradan mı indirdiniz?

gozgozcem

Istanbul
29 Eyl 2019
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hosting güvenlik duvarları aktif ise hatalar verir 3 farklı platformda dediğiniz farklı sunuculardamı nerde eksik bilgi error log vb dosya içeriğinide bb code içinde belirtirseniz yardımcı olabiliriz
Hocam isterseniz direkt panel bilgilerini vereyim. Ben outlook ve whmcs üzerinde aynı bilgiler ile test ettim mail gönderildi. Birde opencart kurdum üşenmeden yine gönderdi. isterseniz kendiniz bakabilirmisiniz.

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam isterseniz direkt panel bilgilerini vereyim. Ben outlook ve whmcs üzerinde aynı bilgiler ile test ettim mail gönderildi. Birde opencart kurdum üşenmeden yine gönderdi. isterseniz kendiniz bakabilirmisiniz.
tmm özelden anydesk bilgileri atın kontroller sağlayalım

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Güncelleme: Arkadaşın sorunu Sunucu İp Adresi Mxtools ta Rats Spam a Takıldığı İçin Sadece Mail Alabilir Mail Gönderemez Bu Sorunu Sunucu Sahipleride Yaşar "Çözümü: sunucu İp Adresi Rats Spamlarında olmayan ip adresleriyle değiştirmektir."

gozgozcem

Istanbul
29 Eyl 2019
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle Astral Glikos hocama teşekkür ederim. Sorunu şu şekilde çözdüm. Port numarasını 25 olarak güncelledim. garip bir şekilde epostalar gitmeye başladı. Türkiye de 25 nolu portlar deaktif olarak biliyordum ama galiba durum değişmiş. Herkesin eline emeğine sağlık.

Çözüm