Bak hocam )bakalım hocam
|
Bak hocam )bakalım hocam
Sana daTeşekkürler
Valla hocam açığı test etmeye vakit bulamadım ama muhtemelen çalışıyor olması lazım.çalışıyor mu?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Buyur abiEline sağlık
Sen saol
Değmez kardeşim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
TeşekkürlerNasıl Kurulur? Öncelikle bu projeyi çalıştırmak için bilgisayarınıza XAMPP gibi bir sanal sunucu kurmanız gerekmektedir. PHP ve MySQL'de kaynak kodlu TikTok Clone Kısa Video Paylaşım Platformunu indirmek ücretsizdir, Apache ve MySQL'i XAMPP'de çalıştırdıktan sonra lütfen aşağıdaki adımları izleyin: Adım 1: İlk önce dosyayı çıkarın Adım 2: Bundan sonra ana proje klasörünü kopyalayın Adım 3: Yani xampp/htdocs/ içine yapıştırmanız gerekiyor. Ayrıca Şimdi Veritabanına Bağlanıyoruz Adım 4: Şimdilik bir tarayıcı açın ve “http://localhost/phpmyadmin/” URL'sine gidin. Adım 5: Bundan sonra veritabanı sekmesine tıklayın. Adım 6: “Tiktok” adında bir veritabanı oluşturun ve ardından içe aktarma sekmesine tıklayın. Adım 7: Tabii ki “Dosyaya gözat”a tıklayın ve “db” klasöründeki “tiktok.db” dosyasını seçin. Adım 8: Bu arada Git'e tıklayın.
Scripti şuradan İNDİR:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
BuyurTeşekkürler
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Anlamadım
İndir kur ozamanMerak ettim
eline sağlıkNasıl Kurulur? Öncelikle bu projeyi çalıştırmak için bilgisayarınıza XAMPP gibi bir sanal sunucu kurmanız gerekmektedir. PHP ve MySQL'de kaynak kodlu TikTok Clone Kısa Video Paylaşım Platformunu indirmek ücretsizdir, Apache ve MySQL'i XAMPP'de çalıştırdıktan sonra lütfen aşağıdaki adımları izleyin: Adım 1: İlk önce dosyayı çıkarın Adım 2: Bundan sonra ana proje klasörünü kopyalayın Adım 3: Yani xampp/htdocs/ içine yapıştırmanız gerekiyor. Ayrıca Şimdi Veritabanına Bağlanıyoruz Adım 4: Şimdilik bir tarayıcı açın ve “http://localhost/phpmyadmin/” URL'sine gidin. Adım 5: Bundan sonra veritabanı sekmesine tıklayın. Adım 6: “Tiktok” adında bir veritabanı oluşturun ve ardından içe aktarma sekmesine tıklayın. Adım 7: Tabii ki “Dosyaya gözat”a tıklayın ve “db” klasöründeki “tiktok.db” dosyasını seçin. Adım 8: Bu arada Git'e tıklayın.
Scripti şuradan İNDİR:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bilgi verirsinarıyordum kontrol ediyiorum eyvallah
değmez hocam güle güle kullanEline sağlık