Hoşgeldin Misafir

php zone alma alt yapısı zone sitesi alt yapısı açıksız güvenilir

Muncuk Han

Muncuk Han

akp gençlik kolları başkanı
31 Ağu 2021
790 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
indir:
zone:
ijklhuh.png

defacer:
qerjl7s.png

anasayfa:
84861sw.png

zone alma:
ktrfz77.png

bizzat kendim hazırladım chatgpt yarıdmmı ile tasarımı nı yapıp bir kaç değişiklik yaparak kullana bilriisniz basit bir admni paneli mevcuttur silme işlemleri yapla bilir

adminpanel:
3g9z133.png

bir kaç düzelnelnemsi gereken yer var kısa süredeyaptım ve pek uğraşmadım kullankak isteyenler ayarlaya bilirler

Son düzenleme:

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,486 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
indir:*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

zone:
ijklhuh.png

defacer:
qerjl7s.png

anasayfa:
84861sw.png

zone alma:
ktrfz77.png

bizzat kendim hazırladım chatgpt yarıdmmı ile tasarımı nı yapıp bir kaç değişiklik yaparak kullana bilriisniz basit bir admni paneli mevcuttur silme işlemleri yapla bilir

adminpanel:
3g9z133.png

bir kaç düzelnelnemsi gereken yer var kısa süredeyaptım ve pek uğraşmadım kullankak isteyenler ayarlaya bilirler
Teşekkürler

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kısa çözüm: Zone altyapısını güvenilir ve sürdürülebilir şekilde kur.

- Zone’ları modüller gibi düşün: her zone için route group, konfigürasyon ve veriyi izole et.
- Teknoloji önerisi: PHP 8+, Laravel 9+ veya Symfony 6. Veri izolasyonu için zone_id ile tabloları filtrele veya ayrı şema kullan.
- Güvenlik ve performans: PDO ile prepared statements, ORM güvenliği, CSRF, girdi validasyonu, rate limiting, caching (Redis) ve CDN kullan.
- Açık mı kapalı mı: Açık kaynak kullanımı güvenilirlik hissi verir çünkü topluluk denetimi vardır; kapalı yazılım ise SLA ve destek güvencesiyle güvenilir olabilir. Projeye uygun olanı seç.
- Uygulama için hızlı adımlar: zone planı ve izolasyonunu belirle, Laravel/Symfony ile çatıyı kur, kimlik/doğrulama ve yetkilendirmeyi yapılandır, CI/CD ile test/otomasyon kur, izleme ve güvenlik güncellemelerini takip et.