Evet herkese tekrardan merhabalar öncelikle phpstrom çok sağlam bir php,js,html gibi web dillerinin editörüdür.Çok memnunum fakat ben bunu bir türlü crack'ini bulamadım bir gün programı silmeye kalkarken istisnayi bir bug buldum.Ve kendim bunu fark edince baya şaşırdım.Normal bir şekilde 30 gün deneme sürümünü seçiyoruz ve kullanıma başlıyoruz.
sonrasında ise adımlarımızı izleyelim :
buraya giriyorum ve buradan manage license ye tıklıyorum.
görüldüğü gibi 28 günüm kalmış şimdi işlemimize geçelim
disk c den kullanıcılara giriyoruz
burada win8 benim kendi pc adım sizde bu farklı olabilir.Buradan kullanıcımıza giriyoruz.
buradan .PhpStorm2019.3 ü siliyoruz sildikten sonra PhpStorm uygulamasını tekrar açıyoruz.Ve uygulama açılırken bu .PhpStorm2019.3 dosyası tekrar oluşacak.
ve tekrardan uygulama açılınca oradan ücretsiz deneme sürümünü seçiyoruz ve teyit etmek amacı ile ayarlardan manage license ye girip bakıyoruz ve tekrardan 30 günümüz kalıyor.
sonrasında ise adımlarımızı izleyelim :
buraya giriyorum ve buradan manage license ye tıklıyorum.
görüldüğü gibi 28 günüm kalmış şimdi işlemimize geçelim
disk c den kullanıcılara giriyoruz
burada win8 benim kendi pc adım sizde bu farklı olabilir.Buradan kullanıcımıza giriyoruz.
buradan .PhpStorm2019.3 ü siliyoruz sildikten sonra PhpStorm uygulamasını tekrar açıyoruz.Ve uygulama açılırken bu .PhpStorm2019.3 dosyası tekrar oluşacak.
ve tekrardan uygulama açılınca oradan ücretsiz deneme sürümünü seçiyoruz ve teyit etmek amacı ile ayarlardan manage license ye girip bakıyoruz ve tekrardan 30 günümüz kalıyor.