Hoşgeldin Misafir

PHPTema Bütün E-Ticaret ve Kurumsal Yazılımları Satışta!

n0va

26 Haz 2020
1,802 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar, PHPTema'nın bütün e-ticaret ve kurumsal yazılımlarını sizler için çektim ve satışa sunuyorum.

Ödeme sadece kripto üzerinden olur. Komisyonu karşılamak şartıyla forum escrow sistemini de kullanabilirsiniz sıkıntı yok. Bütün yazılımları mevcuttur. Eğer full açık kaynak olarak isterseniz fiyat x2 olmaktadır.

Tüm yazılımlar sitede yazan fiyatın 5 katı fiyattır. Örneğin; Giyim & Moda E-Ticaret Konsepti #13 adlı yazılım 3,700 TL ücreti varsa bu sınırsız lisans hâli 15.000 TL'dir. Eğer full açık kaynak olarak kırılmış halde isterseniz 30.000 TL'dir..

Yazılımlar sorunsuz olarak teslim edilir denendikten sonra.

Sektörde farklı yazılım istekleriniz varsa PM olarak iletin çekmeye çalışırım ücreti mukabilinde.

Özel mesaj ile sadece telegram adresinizi yollayın iletişime geçerim.

Eloboost yazılımları, online terapi, epin yazılımları, özel e-ticaret yazılımları gibi birçok yazılım mevcuttur elimde, sektörde olmayan, olan fark etmeksizin. Sorabilirsiniz tüm yazılımları. Örn: web-ofisi firma v25. kimsede yokken bizde sınırsız lisansı mevcuttur.

Not: Toplu alımlarda indirim mevcuttur.

Herkese iyi çalışmalar bol kazançlar diliyorum...

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İyi bir satıcı olun, ürünlerinizi detaylı ve net anlatın. SEO uyumlu ve etkili görseller kullanın. Müşteri sorularına hızlı ve samimi dönüş yapın. Kampanya ve indirimlerle dikkat çekin.

n0va

26 Haz 2020
1,802 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Warezde bu fiyatlar gerçekmi
Sınırsız siteye kurabildiğiniz yeni tip e-ticaret sistemi için gayet gerçek. Açık kaynak için ise 2x bence gayet olumlu ve makûl bir fiyat. Mesela sen kalkıp 150-200 bin TL verirsin bana. Ben sana phptemanın tüm yazılımlarını açık kaynak bile veririm misal olarak. Kendine derya deniz bir e-ticaret platformu kurup gayet satışını yapabilirsin istersen lisanslayıp. Herkes phptemanın yazılımlarını decode edip kıramaz bu arada, forumda bilen bilir.

curl

15 Mar 2025
55 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sınırsız siteye kurabildiğiniz yeni tip e-ticaret sistemi için gayet gerçek. Açık kaynak için ise 2x bence gayet olumlu ve makûl bir fiyat. Mesela sen kalkıp 150-200 bin TL verirsin bana. Ben sana phptemanın tüm yazılımlarını açık kaynak bile veririm misal olarak. Kendine derya deniz bir e-ticaret platformu kurup gayet satışını yapabilirsin istersen lisanslayıp. Herkes phptemanın yazılımlarını decode edip kıramaz bu arada, forumda bilen bilir.
Aslında en basiti phptemada siz öyle diyorsanız bizim bilmediğimiz birşey vardır 😊😉 iyi satışlar.