Hoşgeldin Misafir

Phptema Genel E-Ticaret Konsepti

DevilMcRayn

20 Kas 2017
665 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@DevilMcRayn Bu dosyalar da shelli bilgin olsun bu isteyen kurulduğu yeri atsın erkan resmi olarak kanıtlarım @NasyoneL Ve bu shell belli kişiler kullanıyor hatta bu shell eskiden banlanan majer lakaplı bir uyeniz yapıyordu belli olmaz belki bu kullanıcı majerdir
shelli değil sadece secured/inc/sesion php çözemedim orada takp yazılımı atmış dangalaklar zararsız Kullanıma engel teşkil etmez.Çözen olursa atsın kaldırırız

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
shelli değil sadece secured/inc/sesion php çözemedim orada takp yazılımı atmış dangalaklar zararsız Kullanıma engel teşkil etmez.Çözen olursa atsın kaldırırız
Hocam birde konuya hangi rütbedekilere rar pass verileceğini belirtirsen iyi olur. Benim gibi gaflete düşüp rar pass isteyen olmaz hiç değilse rütbe olmadan. @NasyoneL hocamın profili bende dahil rar pass isteyenlerin mesajlarıyla dolmuş işini kolaylaştırmış olursun onunda.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam birde konuya hangi rütbedekilere rar pass verileceğini belirtirsen iyi olur. Benim gibi gaflete düşüp rar pass isteyen olmaz hiç değilse rütbe olmadan. @NasyoneL hocamın profili bende dahil rar pass isteyenlerin mesajlarıyla dolmuş işini kolaylaştırmış olursun onunda.
Diğer konuda 1 karış yazdım ama insanlar ya kör ya algıları kapalı

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Shell var ama sorun değil telegram gelirsen sana gösteririm uzaktan bağlanarak hemde açamadığım dosya temin ederim https://t.me/srer00

SecoReis

24 Şub 2022
574 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
57393-802-shop1.png

Premium E-Ticaret Yazılım Özellikleri
i8d5teh.png

Demo:https://premiumshop1.demodeposu.com/
Rar şifrelidir Bilginize Hayallerinizi Yıkmak istemiyorum ama artık böyle.Sorun yaşarsanız belirtin bütün hatalarını çözeriz Kafaya takmayın Yazılım Bilgimiz Var.
Dowloand:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler

kaandenizblkn

1 Mar 2020
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV: