Wolfwalking
- 9 Ocak 2018
- 1,596 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sagol
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
tesekurler![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tüm TurkHacks Üyelerinin Bayramını Kutlarım Nice Yeni Mutlu ve Huzurlu Bayramlara. Buda Bayram Hediyesi Olsun.
Şifeli Tüm Dosyalar Çözülmüştür Lisans Olayıda Yoktur.
DEMO
teşekkürler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tüm TurkHacks Üyelerinin Bayramını Kutlarım Nice Yeni Mutlu ve Huzurlu Bayramlara. Buda Bayram Hediyesi Olsun.
DEMO
Merhaba bu Tema sanırım yoksa dosyamı eksik acaba ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DEMO
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hayır yazılım eksik olan nedir?Merhaba bu Tema sanırım yoksa dosyamı eksik acaba ?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
İndex.php vs göremedim sanırım kullanmamışlar sonradan farkettim home-page.php var fakar .httacces ile ilgili bir düzenleme gerekiyor sanırım locahost üstünde deniyorum tam olarak çalıştırmadım admin sayfasını güzel açıyor ama ana sayfa vs sıkıntılı gibiHayır yazılım eksik olan nedir?
Yazılımın yapısı o şekil .htaccess zaten gerekli yönlendirmeleri yapıyor. Localde çalışıyorsanız .htaccess dosyasından bu kodları silinİndex.php vs göremedim sanırım kullanmamışlar sonradan farkettim home-page.php var fakar .httacces ile ilgili bir düzenleme gerekiyor sanırım locahost üstünde deniyorum tam olarak çalıştırmadım admin sayfasını güzel açıyor ama ana sayfa vs sıkıntılı gibi
Options -Indexes
Options +FollowSymLinks