Hoşgeldin Misafir

🅿🆁🅴🅼🅸🆄🅼 📢 PHPTEMA Giyim & Moda #5 - E-Ticaret Yazılımı -🔔 Bayram Hediyesi

benyunus

13 Eyl 2022
259 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
product_giyim59540901232424.png

1819086793.png

4237757518.png

3319325371.png

3936929561.png

707918916.png

117833282.png

1957256220.png

2949549390.png

Tüm TurkHacks Üyelerinin Bayramını Kutlarım Nice Yeni Mutlu ve Huzurlu Bayramlara. Buda Bayram Hediyesi Olsun.
Şifeli Tüm Dosyalar Çözülmüştür Lisans Olayıda Yoktur.

DEMO
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
mükemmel elinize sağlık

stajeriz

29 Eyl 2022
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu muhteşem paylaşım için öncelikle teşekkür ederim. Ancak bazı sorunlarım var. Öncelikle amatör olduğumu, sicripti alıp db ayarlarını yapıp kurmaktan başka bir şey bilmediğimi söyleyeyim. Bu paylaşımdan önce bu scripti başka bir konu başlığı altında görmüştüm. İndirdim ve yani açtığımız tekstil mağazası için kullanmaya başladım. Ancak bazı yerler çalışıyordu, bazı yerlerde ürün güncellerken ve fiyat yazarken falan site kitleniyordu. Dosyaları açıp baktığımda sizin bildiğiniz ama benim bilmediğim bir şekilde şifreli dosyalar olduğun gördüm ve hiç bir şekilde bir şeye dokunamadım.

Sonra açılmış bu konuyu gördüm. Aynı script tüm dosyaları şifresiz olarak paylaşılmış. Ben de şöyle bişey yaptım; veritabanına hiç dokunmadım (çünkü birsürü site içi düzenleme yapmıştım, onları kaybedersem tekrar toplayamam ve zaman kaybı olur). DB hariç tüm dosyaları yeni şifresiz dosyalar ile değiştirdim, hiç bir yerde sorun çıkmadı, sitem de çalışıyor. Şimdi Header Menüsünde işlem yapmaya çalışıyorum, silerken yada link eklerken sorun yok, ancak alt menüye işlem yaparken "veritabanı hatası" diye bir uyarı veriyor. Mesela Tişört eklerken yada silerken sorun yok, ama onun altınadaki Erkek, Kadın, Çocuk gibi alt menülerde hiçbirşeye dokunamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?