Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi PHPTEMA Giyim & Moda scripti XML Problemi

emrah6o

9 Ara 2023
55 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selamlar,
PHPTEMA Giyim & Moda scriptini kurdum, sorunsuz çalışıyor lakin XML içe aktarma kısmında sorun mevcut.
İmport edeceğim XML'de sorun yok etiketleri panele düzgün girmeme rağmen aşağıdaki hatayı alıyorum.
Etiketlerin (product, product_id) dışında açılış kapanış satırlarıyla beraber dahi girdim ( <product> </product> ) denedim ama nafile..
Error log'da vs. bir hatada görünmüyor.
Kullanıpda başına gelen arkadaş var mı acaba PHP versiyon seçimi felan hepsi düzgün.

eu52IgxCQ8OY4E_KiU5stw.png

Yardım ve yönlendirmelerinizi bekliyorum, iyi forumlar.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selamlar,
PHPTEMA Giyim & Moda scriptini kurdum, sorunsuz çalışıyor lakin XML içe aktarma kısmında sorun mevcut.
İmport edeceğim XML'de sorun yok etiketleri panele düzgün girmeme rağmen aşağıdaki hatayı alıyorum.
Etiketlerin (product, product_id) dışında açılış kapanış satırlarıyla beraber dahi girdim ( <product> </product> ) denedim ama nafile..
Error log'da vs. bir hatada görünmüyor.
Kullanıpda başına gelen arkadaş var mı acaba PHP versiyon seçimi felan hepsi düzgün.

eu52IgxCQ8OY4E_KiU5stw.png

Yardım ve yönlendirmelerinizi bekliyorum, iyi forumlar.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
XML dosyasındaki hataları kontrol edin, doğru biçimlendirilmiş ve karakter kodlaması uyumlu olduğundan emin olun. Ayrıca, XML'nin içeriğinde özel karakterler kullanıyorsanız, uygun şekilde kaçış karakterleriyle belirtin. Bu adımlar sorunu çözmelidir.