Bu konuda ki yazılım tamamen şifreli. Şifresiz olanı veyahut buna benzer bir tasarımlı yazılım var mıdır?
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bu konuda ki yazılım tamamen şifreli. Şifresiz olanı veyahut buna benzer bir tasarımlı yazılım var mıdır?
Sonuçta scriptte oluşan bir hatadan dolayı destek almak istiyorum. Yanlış konu kategorisine mi açtım ki?İstek bölümü yazarsan daha iyi olur
Tabi ama şifreli şifresi çözülmesi gerekSonuçta scriptte oluşan bir hatadan dolayı destek almak istiyorum. Yanlış konu kategorisine mi açtım ki?
Açıkcası bilmiyorum Matrax hocam. Ben gördüğüm kadarıyla söyledim. Çoğu dosya şifreliydi, profesyonel arkadaşlar incelesin daha net sonuç elde ederiz.Bahsi geçen konuda lisans veya şifreleme ile alakalı sorunu siz dahil dile getiren kimse var mı ?
O zaman şöyle söyleyeyim ortada böyle bir durum var ise neden ilgili konunun altında dile getirmiyor da bununla alakalı ek bir konu açıyorsunuz?Açıkcası bilmiyorum Matrax hocam. Ben gördüğüm kadarıyla söyledim. Çoğu dosya şifreliydi, profesyonel arkadaşlar incelesin daha net sonuç elde ederiz.
Haklısınız Matrax hocam, siz değerli üst yönetimden özür dilerim. Konunun kaldırılmasını talep ediyorum.O zaman şöyle söyleyeyim ortada böyle bir durum var ise neden ilgili konunun altında dile getirmiyor da bununla alakalı ek bir konu açıyorsunuz?
Yönetim açısından baktığınızda bu durum sizde nasıl bir düşünce yaratıyor ( empati yapalım )
Kimseye katı tavır sergilemek istemiyorum düşüncelerinize değer veriyorum bunlar için de sizden cevap bekliyorum.
Şifreli olması sizin için nasıl bir sorun yaratıyor bilgim yok ancak kurulumu yaptım ve sorunsuz ve güzel bir şekilde script çalışıyor şifreleme kısmıyla ilgili pek işim olmadığı için sormak istedimYanlış bir yorumum varsa gönderim kaldırabilir belki de ben becerememişimdir bilemiyorum fakat index ve bir kaç sayfa daha ioncube ile şifreliydi.
Profilinize mesaj baloncuğu oluşturuyorum. Rica etsem nasıl kurduğunuza dair yorum yapar mısınız, ben kuramadım ve gerçekten çok hoşuma gitti yazılım.Şifreli olması sizin için nasıl bir sorun yaratıyor bilgim yok ancak kurulumu yaptım ve sorunsuz ve güzel bir şekilde script çalışıyor şifreleme kısmıyla ilgili pek işim olmadığı için sormak istedim
Bu konuyu bu kadar uzatmadan da bunu yapabilirdim...Haklısınız Matrax hocam, siz değerli üst yönetimden özür dilerim. Konunun kaldırılmasını talep ediyorum.![]()