Hoşgeldin Misafir

Script İstek PHPTema Moda Yazılımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu konuda ki yazılım tamamen şifreli. Şifresiz olanı veyahut buna benzer bir tasarımlı yazılım var mıdır?

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
"Tüm TurkHacks Üyelerinin Bayramını Kutlarım Nice Yeni Mutlu ve Huzurlu Bayramlara. Buda Bayram Hediyesi Olsun.
Şifeli Tüm Dosyalar Çözülmüştür Lisans Olayıda Yoktur."
gibi bir açıklama mevcut hocam, o zaman direkt olarak yanlış bir açıklama mevcut.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Açıkcası bilmiyorum Matrax hocam. Ben gördüğüm kadarıyla söyledim. Çoğu dosya şifreliydi, profesyonel arkadaşlar incelesin daha net sonuç elde ederiz.
O zaman şöyle söyleyeyim ortada böyle bir durum var ise neden ilgili konunun altında dile getirmiyor da bununla alakalı ek bir konu açıyorsunuz?
Yönetim açısından baktığınızda bu durum sizde nasıl bir düşünce yaratıyor ( empati yapalım )

Kimseye katı tavır sergilemek istemiyorum düşüncelerinize değer veriyorum bunlar için de sizden cevap bekliyorum.

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
O zaman şöyle söyleyeyim ortada böyle bir durum var ise neden ilgili konunun altında dile getirmiyor da bununla alakalı ek bir konu açıyorsunuz?
Yönetim açısından baktığınızda bu durum sizde nasıl bir düşünce yaratıyor ( empati yapalım )

Kimseye katı tavır sergilemek istemiyorum düşüncelerinize değer veriyorum bunlar için de sizden cevap bekliyorum.
Haklısınız Matrax hocam, siz değerli üst yönetimden özür dilerim. Konunun kaldırılmasını talep ediyorum. 🙏

Majorx

25 Eki 2023
93 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yanlış bir yorumum varsa gönderim kaldırabilir belki de ben becerememişimdir bilemiyorum fakat index ve bir kaç sayfa daha ioncube ile şifreliydi.
Şifreli olması sizin için nasıl bir sorun yaratıyor bilgim yok ancak kurulumu yaptım ve sorunsuz ve güzel bir şekilde script çalışıyor şifreleme kısmıyla ilgili pek işim olmadığı için sormak istedim

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şifreli olması sizin için nasıl bir sorun yaratıyor bilgim yok ancak kurulumu yaptım ve sorunsuz ve güzel bir şekilde script çalışıyor şifreleme kısmıyla ilgili pek işim olmadığı için sormak istedim
Profilinize mesaj baloncuğu oluşturuyorum. Rica etsem nasıl kurduğunuza dair yorum yapar mısınız, ben kuramadım ve gerçekten çok hoşuma gitti yazılım.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Haklısınız Matrax hocam, siz değerli üst yönetimden özür dilerim. Konunun kaldırılmasını talep ediyorum. 🙏
Bu konuyu bu kadar uzatmadan da bunu yapabilirdim...
Fakat bazı durumlardan ders çıkartmak gerekir birbirimizi anladığımızı düşünüyorum.

Yönetimin yaptırımlarını sorgulamadan önce düşünün aksini tartışırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...