Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi phptema pazaryeri sorunu

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
phptema scritplerinde pazaryeri entegrasyonlarında sorun yaşamaktayız konuyla ilgili bilgisi olan var mı tüm entegrasyon bilgileri panelden girildi bu örnek hepsiburada için

hata görseli

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
PHP Temasıyla pazaryeri sorununu çözmek için, tema ve eklentilerin uyumlu olup olmadığını kontrol et. Ayrıca, güncel PHP ve XenForo sürümüne sahip olduğundan emin ol. Gerekirse, hataları loglara bakarak tespit edip, uygun güncellemeleri ya da kaldırma işlemlerini gerçekleştir.

coderby

Germany
15 Ara 2021
2,097 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hb_kat_id bulamıyor <?php foreach ($attJson->data->baseAttributes as $f){ bu satırdan başına json olarak çektir
Kod:
$jsonFile = $ayar['panel_url'].'assets/hb_features/'.$bilgiRow['hb_kat_id'].'.json';
$AttGetir = file_get_contents($jsonFile);
$attJson = json_decode($AttGetir);
bu şekilde sorun çözülür.

kepnek

2 Nis 2018
63 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sistemin oluşturduğu json dosyasını kontrol ettim entegrator firma yani phptemaya ait user ve pass bilgisi değişmiş dolayisi ile oluşan json icinde access denied hatasi ile json oluşuyor buda soruna sebeb olduğunu düşünüyorum

$ayar['panel_url'].'assets/hb_features/'.$bilgiRow['hb_kat_id'].'.json

Buradaki dosya yolunda