Stronger_Cracker
- 25 Tem 2022
- 6,410 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hepinize merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarınızın kaynaklarını (ram & vram) kullanarak yapay zeka ile nasıl sınırsız ve ücretsiz video üretebiliriz buna bakacağız.
Kurulumları yaparken lütfen DPI ınızı kapatın gerekli kütüphaneleri çekemiyor program.
Öncelikle https://pinokio.co/ linkinden sistemde kullanacağımız Ai Launcher ı indirelim.
Klasik Next Next Next ile kurulumu yaptıktan sonra uygulamamızı çalıştıralım.
Explore bölümüne gidelim. Arama kısmına Wan2GP yazalım.
Yanında yeşil tük olana tıklıyoruz.
Sağ kısımdan install
Sonra ise İnstall Latest diyoruz bu bizim için sistemde eksik bütün bileşenleri de kuracaktır.
Projemize ad veriyoruz.
İnstall diyerek devam ediyoruz.
Kurulumumuz tamamlandı.
Yukardaki panellerden start a basıyoruz.
Ve arayüzümüz geldi
Gerekli modelleri listeden seçelim en iyi sonuç için benim önerdiğimi kullanabilirsiniz.
LTX 2
2.0 19B ve Distilled
Gerekli prompt u yazarak dilediğiniz kadar sınırsız video üretebilirsiniz.
Burada sisteminizin kapasitesine göre seçtiğiniz kalite ve fps değerlerine göre süre değişecektir.
16 GB Ram & RTX 4060 6GB ile 720p 25fps bir videoyu ortalama 2-3 dakika arasında (prompta göre değişir) ürettim.
Diğer modelleri de deneyebilirsiniz şuanda forumlarda dönen en iyi model üzerinden gösterim sağladım.
Kurulumları yaparken lütfen DPI ınızı kapatın gerekli kütüphaneleri çekemiyor program.
Öncelikle https://pinokio.co/ linkinden sistemde kullanacağımız Ai Launcher ı indirelim.
Klasik Next Next Next ile kurulumu yaptıktan sonra uygulamamızı çalıştıralım.
Explore bölümüne gidelim. Arama kısmına Wan2GP yazalım.
Yanında yeşil tük olana tıklıyoruz.
Sağ kısımdan install
Sonra ise İnstall Latest diyoruz bu bizim için sistemde eksik bütün bileşenleri de kuracaktır.
Projemize ad veriyoruz.
İnstall diyerek devam ediyoruz.
Kurulumumuz tamamlandı.
Yukardaki panellerden start a basıyoruz.
Ve arayüzümüz geldi
Gerekli modelleri listeden seçelim en iyi sonuç için benim önerdiğimi kullanabilirsiniz.
LTX 2
2.0 19B ve Distilled
Gerekli prompt u yazarak dilediğiniz kadar sınırsız video üretebilirsiniz.
Burada sisteminizin kapasitesine göre seçtiğiniz kalite ve fps değerlerine göre süre değişecektir.
16 GB Ram & RTX 4060 6GB ile 720p 25fps bir videoyu ortalama 2-3 dakika arasında (prompta göre değişir) ürettim.
Diğer modelleri de deneyebilirsiniz şuanda forumlarda dönen en iyi model üzerinden gösterim sağladım.