Hoşgeldin Misafir

Piyasadaki eski arkadaşlara selam olsun

Üstad-RooT

29 Mar 2020
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamünaleyküm değerli dostlar. Uzun uzun yazmak isterdim fakat uygun bir zaman diliminde değilim. Hack alemine ne zaman girdiginizi kim oldugunuzu vs. Yazarsanız hızlı tanışırız. Tabi çok üye olunca bazı nickler alınmış oluyor diğer kullandiğiniz nickleri ve bulundugunuz platformları da belirtmeniz güzel olur. Tekrardan Selamlar..​

Siber Asker

20 Nis 2020
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba daha önceden de bilişime ilgi alakam olmasına rağmen siber güvenlik alanına 2015-2016 yıllarında girdim. Sadece bu alanda ilerlemedigimden uzman olmadigimi dusunuyorum. Kendimi gelistirmeye devam ediyorum. Şu ana kadar genel olarak Web sitelerinin kurulum, güvenlik ve detayları üzerine/ Unity, Unreal engine gibi oyun motorlarıyla oyun yapımı üzerine/ Hazır tool yardımlarıyla mobil aplikasyon~uygulama üzerine/ Sanal ortamdaki hesap ve bilgi güvenligi üzerine / temel Programlama ve yazılım gelistirme üzerine / Pc donanım ve elektronik cihazların bileşenler ve detaylı ayrıntıları üzerine / Savunma Sanayii ve çalışmalar teknik özlkler üzerine / İstihbarat faaliyetleri ve ayrıntıların önemi / Sosyal mühendislik ve insan sarrafı boyutunda psikolojik bilgi ve pratik / vs. vs. Başlıklar hakkında gerek okuma, izleme, öğrenme gerek yazma, eğitim ve ögretme faaliyetlerinde bulundum.

Professional58

26 Şub 2020
279 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Üstad-RooT' Alıntı:
Selamünaleyküm değerli dostlar. Uzun uzun yazmak isterdim fakat uygun bir zaman diliminde değilim. Hack alemine ne zaman girdiginizi kim oldugunuzu vs. Yazarsanız hızlı tanışırız. Tabi çok üye olunca bazı nickler alınmış oluyor diğer kullandiğiniz nickleri ve bulundugunuz platformları da belirtmeniz güzel olur. Tekrardan Selamlar..​

Hoşgeldin dostum sana da selam :)