atilladogan01
- 21 Eki 2022
- 60 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Uzun süredir Ossav'ın ücretsiz plesk kullanıyordum. Son güncellemelerden sonra kapandı. Aktif etmeyin bilen ve ossav alternatif yöntem bilen var mı?
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Uzun süredir Ossav'ın ücretsiz plesk kullanıyordum. Son güncellemelerden sonra kapandı. Aktif etmeyin bilen ve ossav alternatif yöntem bilen var mı?
Şuan senin gibi yönetimi yapan hosting firmalar hepsi öyle oldu şuan çalışma yapıyorum yakında paylascam bendeUzun süredir Ossav'ın ücretsiz plesk kullanıyordum. Son güncellemelerden sonra kapandı. Aktif etmeyin bilen ve ossav alternatif yöntem bilen var mı?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Geri dönüşün için teşekkürler bekliyoruz hocamŞuan senin gibi yönetimi yapan hosting firmalar hepsi öyle oldu şuan çalışma yapıyorum yakında paylascam bende
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Ossov çok kişinin canını yaktı. Serverınızı resmen ona teslim ediyorsunuz. Onun yerine size ters proxi ile plesk lisansı verelim 60 tl civarı. yazık ossov plesk i serverı maf ediyor.Merhaba değerli üyemiz,
Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.
İyi forumlar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim