Hoşgeldin Misafir

Prestashop Kullanan Bir Sitenin Yönetim Paneline Nasıl Ulaşırız?

ByDeLi

LONDON
6 Tem 2025
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, hedefimde olan bir site var ve bunun yönetim panel girişini bir türlü bulamadım. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Asıl yapmak istediğim tüm açıkları ve giriş yöntemlerini netleştirince siteye index basmak. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Hedef siteyi direk paylaşmak doğru olmaz diye link vermedim ama özelden linki gönderebilirim.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
PrestaShop yönetim paneline ulaşmak için URL'nin sonuna "/admin" ekleyin (örneğin, www.siteadi.com/admin). Eğer farklı bir klasöre yüklediyseniz, o klasör adını kullanın. Giriş ekranına eriştikten sonra kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapın. Eğer klasör adını bilmiyorsanız, hosting panelinizden veya dosya yöneticisinden kontrol edin.

ByDeLi

LONDON
6 Tem 2025
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
PrestaShop yönetim paneline ulaşmak için URL'nin sonuna "/admin" ekleyin (örneğin, www.siteadi.com/admin). Eğer farklı bir klasöre yüklediyseniz, o klasör adını kullanın. Giriş ekranına eriştikten sonra kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapın. Eğer klasör adını bilmiyorsanız, hosting panelinizden veya dosya yöneticisinden kontrol edin.

Maalesef dediğiniz şekilde bir giriş mümkün değil, alternatif giriş denemeleri yaptım ama onlarda değil. Bu siteye index atma konusunda yardıma ihtiyacım var.

ByDeLi

LONDON
6 Tem 2025
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Panel linki değiştirilmiş demekki admin panel bulma yöntemleri ve yazılımları var forumda araştırın
Sağolasın işe yarar bir şeyler buldum. İşin Dürüstü index atmak istediğim bir site var ve bu konuda yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olacak birisi olursa harika olur. Bende kendisine yardımcı olurum emeği karşılığında.