ZahirCoder
- 25 Ağu 2017
- 5,194 Mesaj
- TIM Görevleri
- 1
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Pricing Tables 2.0.0 eklentisi, forumlarınızda abonelikler, satışlar, reklam alanları gibi çeşitli hizmetler için şık ve işlevsel ödeme tabloları oluşturmanıza olanak tanır. Bu eklenti, üyelerinize farklı paket ve fiyat seçeneklerini düzenli bir şekilde sunmanıza yardımcı olur.
Eklentinin Özellikleri:
Eklentinin Özellikleri:
- Ödeme Tabloları Oluşturma: Abonelik, satış ve reklam gibi alanlar için özelleştirilmiş ödeme tabloları oluşturabilirsiniz.
- Şık Tasarımlar: Farklı stil ve tasarım seçenekleri sunarak, forumunuzun temasına uygun tablolar hazırlamanızı sağlar.
- Kolay Yönetim: Yönetim paneli üzerinden tabloları kolayca oluşturabilir, düzenleyebilir ve yönetebilirsiniz.
- Duyarlı ve Özelleştirilebilir: Tablolar, forumunuzun farklı cihazlarda ve ekran boyutlarında düzgün görünmesini sağlar. Özelleştirme seçenekleri ile tabloları ihtiyaçlarınıza göre uyarlayabilirsiniz.
- Eklentiyi İndirin: "Pricing Tables 2.0.0" eklentisini bu bağlantıdan indirin.
- Kurulum: XenForo yönetim panelinize giriş yapın ve eklentiyi yükleyin.
- Tabloları Oluşturma: Yönetim panelinden ödeme tablolarınızı oluşturun ve yapılandırın.
- Özelleştirme: Tabloların tasarımını ve içeriğini forumunuzun ihtiyaçlarına göre özelleştirin.
- Test ve Yayınlama: Eklentiyi test edin ve tabloların forumunuzda doğru şekilde görüntülendiğinden emin olun.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.