Yukarıdaki konu da paylaşılan scyi kurdum. .env düzenledim fakat site açılmıyor. ana sayfa direk 404 sayfasına yönlendiriyor. Yardımcı olabilecek varmı ?
|
kardeşim scriptlerin hepsi çalışıyor sirayla konu açmana gerek yok sunucu kaynaklı desteklemediğinde hep hata alırsın natro veya güzelhost vs yerden kalıcı host alırsan senin için çok iyi olurSorun çözüldü hosting değişikliği sonucu kurulum sorunsuz gerçekleşirildi.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yukarıdaki konu da paylaşılan scyi kurdum. .env düzenledim fakat site açılmıyor. ana sayfa direk 404 sayfasına yönlendiriyor. Yardımcı olabilecek varmı ?
İnceleme yapilcak bugün içersinde
htacces dosyasının içeriğini iletebilir misin
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^public
RewriteRule ^(.*)$ public/$1 [L]
</IfModule>
# php -- BEGIN cPanel-generated handler, do not edit
# “ea-php81” paketini varsayılan “PHP” programlama dili olarak ayarlayın.
<IfModule mime_module>
// AddHandler application/x-httpd-ea-php81 .php .php8 .phtml
</IfModule>
# php -- END cPanel-generated handler, do not edit
Hocam belirttiğiniz şekilde yaptım. Site aynı şekilde hata devam ediyor.htaccess içindekileri silin. (Yedeğini almanızda fayda var.) İçine verdiğim kodu ekleyin.
PHP:<IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine on RewriteCond %{REQUEST_URI} !^public RewriteRule ^(.*)$ public/$1 [L] </IfModule> # php -- BEGIN cPanel-generated handler, do not edit # “ea-php81” paketini varsayılan “PHP” programlama dili olarak ayarlayın. <IfModule mime_module> // AddHandler application/x-httpd-ea-php81 .php .php8 .phtml </IfModule> # php -- END cPanel-generated handler, do not edit
10. satırda AddHandler 'in önüne // koyulması gerekiyor. sonrasında sc. çalışacaktır.
şimdi kendi hostumda kurdum. // koyunca çalıştı. PHP versiyon 8.1'de çalışıyor. PHP versiyonu değiştirmeniz gerekiyor.Hocam belirttiğiniz şekilde yaptım. Site aynı şekilde hata devam ediyor.
hocam aynı sorun bende de devam ediyor .evn düzenledim @TeknOnur hocamızın dediği gibi htaccess dostasını düzenledim siteyi 8.1 e cevirdim php sürümünü 404 den php hatsı verdi 8.1 den büyük olması lazım diye 8.2 yaptım gene 404 aldım neden böyle oluyor anlamadımSorun hala devan ediyor mu
nasıl isterseniz hocam musaitim ben sende müsaitsen uzaktan bağlantı atabilirizBen denedim sorun yok video çekecem veya uzaktan baglanayim
Bende sorun hala devam ediyor büyük bir ihtimalle hosting kaynaklı diye tahmin ediyorum. Video çekme şansınız varsa iyi olur hocam. Kullandığım hosting firması ilinerteknoloji ye ait.Ben denedim sorun yok video çekecem veya uzaktan baglanayim
host firmanı degişmeni tavsiye ederim istersen yardımcı olabilirim host konusurundaBende sorun hala devam ediyor büyük bir ihtimalle hosting kaynaklı diye tahmin ediyorum. Video çekme şansınız varsa iyi olur hocam. Kullandığım hosting firması ilinerteknoloji ye ait.
host konusunda yardımcı olurum pm iletişim kurarsanhocam benim hostingde marka hosting onda da sorun yaşadım
tabiki hocam profiliniz gizli açarsanız bi konuşabilirizhost konusunda yardımcı olurum pm iletişim kurarsan
dm donuş yaptım ben hocam sizetabiki hocam profiliniz gizli açarsanız bi konuşabiliriz