Hoşgeldin Misafir

Profesyonel Hacker Nasıl Olunur?

Mert11

1 Ocak 2023
83 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar ben hacker adayıyım ama daha çok yeniyim, Linux Kali derslerini bitirmek üzereyim, Daha sonra Python a geçiş yapmak istiyorum ve ondan sonra ne öğrenmeliyim, yada önce hangi derse ağırlık vermeliyim, nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyeleriniz nelerdir?
Ne kadar zamanda profesyonel hacker olunur?

Mert11

1 Ocak 2023
83 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forumda bulunan içerikleri eski yeni farketmeden gözden geçirerek başla eski yöntem bile olsa oku mantığını kavramana yardımcı olur
Bazı konuların linkleri kırık hocam, sağlam olanların birkaçına baktım, fakat konu anlatımları tam iyi olanı göremedim anlatımları detaylı değil ve karmaşık olunca anlaşılması zor oluyor. Sıfırdan tam tek tek anlatan bir eğitim çıkar inşallah karşıma.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bazı konuların linkleri kırık hocam, sağlam olanların birkaçına baktım, fakat konu anlatımları tam iyi olanı göremedim anlatımları detaylı değil ve karmaşık olunca anlaşılması zor oluyor. Sıfırdan tam tek tek anlatan bir eğitim çıkar inşallah karşıma.
Neyi sıfırdan anlatmasını bekliyorsun 30 senelik network uzmanınında 20 senelik programcınında bilmediği şeyler vardır bilişim sektörü deniz değil okyanus sen her yönüne gidip istediğin balıkları yakalıycaksın

Mert11

1 Ocak 2023
83 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Neyi sıfırdan anlatmasını bekliyorsun 30 senelik network uzmanınında 20 senelik programcınında bilmediği şeyler vardır bilişim sektörü deniz değil okyanus sen her yönüne gidip istediğin balıkları yakalıycaksın
Anladım hocam. Doğru söylüyorsun. Ne kadar uzman olunsada mutlaka eksikler vardır yeni şeyler öğrenmeye her zaman devam etmeliyiz.