Hoşgeldin Misafir

Öneri Profile Views Eklentisi Foruma Gelebilirmi ?

Forum hakkında öneriler

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Profile girerken hangi üyeler ve yetkiliker profilimze girmiş bununla ilgili bir ekenti var

Eklenti İsmi : Profile Views

Görünüşü

profil.png

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Profile girerken hangi üyeler ve yetkiliker profilimze girmiş bununla ilgili bir ekenti var

Eklenti İsmi : Profile Views

Görünüşü

profil.png

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Değerli Ebulşih Kardeşim

Forumumuzda eklenen her yeni eklenti, kurumsal yapımızı güçlendirmeye katkıda bulunabilir; ancak eklentiler doğası gereği potansiyel zaafiyetler içerebilir. Bu nedenle, her eklenti eklemeden önce 100 kere düşünüp bir kere harekete geçilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu tür zaafiyetler, forum içinde bug veya açıklara yol açabilir. Eminim ki forum yönetimi, bu tür önerileri dikkatle değerlendirerek gözden kaçırmayacaktır. Önerin için teşekkür ederim, değerli katkıların forumumuz için büyük önem taşımaktadır.

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Değerli Ebulşih Kardeşim

Forumumuzda eklenen her yeni eklenti, kurumsal yapımızı güçlendirmeye katkıda bulunabilir; ancak eklentiler doğası gereği potansiyel zaafiyetler içerebilir. Bu nedenle, her eklenti eklemeden önce 100 kere düşünüp bir kere harekete geçilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu tür zaafiyetler, forum içinde bug veya açıklara yol açabilir. Eminim ki forum yönetimi, bu tür önerileri dikkatle değerlendirerek gözden kaçırmayacaktır. Önerin için teşekkür ederim, değerli katkıların forumumuz için büyük önem taşımaktadır.
Ebulşıh derken Uslup olarak 3.Oldu bu bana böyle seslenemezsiniz. Dm dende bu lafları dedin şimdide burdan İsmimle hitap etmiyorsunuz.Edebimle gelip bir şey istiyorum edep ile cevap verin.Yetkilileri buraya etiketkiyorum bu arkadaşı uyarın saygısılzık bu. @DeepiMpaCt @JQTR1 @QARAKURT @NasyoneL

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,890 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ebulşıh derken Uslup olarak 3.Oldu bu bana böyle seslenemezsiniz. Dm dende bu lafları dedin şimdide burdan İsmimle hitap etmiyorsunuz.Edebimle gelip bir şey istiyorum edep ile cevap verin.Yetkilileri buraya etiketkiyorum bu arkadaşı uyarın saygısılzık bu. @DeepiMpaCt @JQTR1 @QARAKURT @NasyoneL
Ebuşilh ne demek? Bilmediğimden soruyorum kötü birşey mi onu bana bir açıklar mısınız?

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ebuşilh ne demek? Bilmediğimden soruyorum kötü birşey mi onu bana bir açıklar mısınız?
Eski bir nick ve bunu sevmediğimi 100 kere dile getirdim.Hayır burda eskiden emeğim var bir zamanım var. Saygı duyulması gerekir iken saygızılık var. Ben Birisine ismiyle edep ile hitap ediyorsam oda edebi ile konuşmak zorunda.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu arkadaş DM dende 3 kere aynı şekilde bana mesaj attı rahatsız edip cevap vermedim çıktım dm den.Rütbe verirken insanlara bir bakın neci ne yapıyor.Eskiden böyle kişileri biz kovuyorduk yönetime almıyorduk.
Sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim; farkında olmadan böyle bir duruma sebep olduğum için üzgünüm. Lütfen kusuruma bakmayın. İlerleyen süreçte daha dikkatli olacağıma söz veriyorum.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@SurHan gerginliğe gerek yok herkesin kendine münhasır sorunları var dalgın olabilir kafası karışık olabilir bunlar çözümlenebilecek basit konular…

Bu arkadaş DM dende 3 kere aynı şekilde bana mesaj attı rahatsız edip cevap vermedim çıktım dm den.Rütbe verirken insanlara bir bakın neci ne yapıyor.Eskiden böyle kişileri biz kovuyorduk yönetime almıyorduk.

Burada ki tutumun çok ağresif yönetim eski yönetim değil!

Rütbe verilen insanlar hakettikleri için yetkili oluyor emin ol karpuz seçer gibi insan seçmiyoruz.

Neyse konuyu uzatmaya da büyütmeye de gerek yok…

Yazdıklarım seni tatmin etmediyse veya canını sıktıysa kusura bakma herkesi memnun edemiyoruz.

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@SurHan gerginliğe gerek yok herkesin kendine münhasır sorunları var dalgın olabilir kafası karışık olabilir bunlar çözümlenebilecek basit konular…

Burada ki tutumun çok ağresif yönetim eski yönetim değil!

Rütbe verilen insanlar hakettikleri için yetkili oluyor emin ol karpuz seçer gibi insan seçmiyoruz.

Neyse konuyu uzatmaya da büyütmeye de gerek yok…

Yazdıklarım seni tatmin etmediyse veya canını sıktıysa kusura bakma herkesi memnun edemiyoruz.
Kişi kendisi özeldende burdanda özürünü diledi o sebeb konu kapandı.Agresif olduğum doğru evet haksızlık ve sorunlara karşı Agresifleşiyorum.Konu kapandığı içinde sorun etmiyorum.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kişi kendisi özeldende burdanda özürünü diledi o sebeb konu kapandı.Agresif olduğum doğru evet haksızlık ve sorunlara karşı Agresifleşiyorum.Konu kapandığı içinde sorun etmiyorum.
Hocam sakin ol yahu hepimiz kardeşiz @35izmir ve diğer kardeşlerim bile isteye kimseyi kırmak için konuşmazlar ebulşeyh düyeceklerdi sanırım yazım hatası Olmuştur :) kötü bir isim değil ebulşeyh bak bana da Beytullah dediler baş tacı dedim 😄