|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Profile girerken hangi üyeler ve yetkiliker profilimze girmiş bununla ilgili bir ekenti var
Eklenti İsmi : Profile Views
Görünüşü
![]()
Merakmı ediyon
Tatlı durur. R10 Gibi resmi sitelerde görüyorum.Yanı pek bir önemi yok gibi amamerak
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Resmi batakhaneTatlı durur. R10 Gibi resmi sitelerde görüyorum.
Ebulşıh derken Uslup olarak 3.Oldu bu bana böyle seslenemezsiniz. Dm dende bu lafları dedin şimdide burdan İsmimle hitap etmiyorsunuz.Edebimle gelip bir şey istiyorum edep ile cevap verin.Yetkilileri buraya etiketkiyorum bu arkadaşı uyarın saygısılzık bu. @DeepiMpaCt @JQTR1 @QARAKURT @NasyoneLDeğerli Ebulşih Kardeşim
Forumumuzda eklenen her yeni eklenti, kurumsal yapımızı güçlendirmeye katkıda bulunabilir; ancak eklentiler doğası gereği potansiyel zaafiyetler içerebilir. Bu nedenle, her eklenti eklemeden önce 100 kere düşünüp bir kere harekete geçilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu tür zaafiyetler, forum içinde bug veya açıklara yol açabilir. Eminim ki forum yönetimi, bu tür önerileri dikkatle değerlendirerek gözden kaçırmayacaktır. Önerin için teşekkür ederim, değerli katkıların forumumuz için büyük önem taşımaktadır.
Ebuşilh ne demek? Bilmediğimden soruyorum kötü birşey mi onu bana bir açıklar mısınız?Ebulşıh derken Uslup olarak 3.Oldu bu bana böyle seslenemezsiniz. Dm dende bu lafları dedin şimdide burdan İsmimle hitap etmiyorsunuz.Edebimle gelip bir şey istiyorum edep ile cevap verin.Yetkilileri buraya etiketkiyorum bu arkadaşı uyarın saygısılzık bu. @DeepiMpaCt @JQTR1 @QARAKURT @NasyoneL
Eski bir nick ve bunu sevmediğimi 100 kere dile getirdim.Hayır burda eskiden emeğim var bir zamanım var. Saygı duyulması gerekir iken saygızılık var. Ben Birisine ismiyle edep ile hitap ediyorsam oda edebi ile konuşmak zorunda.Ebuşilh ne demek? Bilmediğimden soruyorum kötü birşey mi onu bana bir açıklar mısınız?
Bu arkadaş DM dende 3 kere aynı şekilde bana mesaj attı rahatsız edip cevap vermedim çıktım dm den.Rütbe verirken insanlara bir bakın neci ne yapıyor.Eskiden böyle kişileri biz kovuyorduk yönetime almıyorduk.Ebuşilh ne demek? Bilmediğimden soruyorum kötü birşey mi onu bana bir açıklar mısınız?
Sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim; farkında olmadan böyle bir duruma sebep olduğum için üzgünüm. Lütfen kusuruma bakmayın. İlerleyen süreçte daha dikkatli olacağıma söz veriyorum.Bu arkadaş DM dende 3 kere aynı şekilde bana mesaj attı rahatsız edip cevap vermedim çıktım dm den.Rütbe verirken insanlara bir bakın neci ne yapıyor.Eskiden böyle kişileri biz kovuyorduk yönetime almıyorduk.
Bu arkadaş DM dende 3 kere aynı şekilde bana mesaj attı rahatsız edip cevap vermedim çıktım dm den.Rütbe verirken insanlara bir bakın neci ne yapıyor.Eskiden böyle kişileri biz kovuyorduk yönetime almıyorduk.
Kişi kendisi özeldende burdanda özürünü diledi o sebeb konu kapandı.Agresif olduğum doğru evet haksızlık ve sorunlara karşı Agresifleşiyorum.Konu kapandığı içinde sorun etmiyorum.@SurHan gerginliğe gerek yok herkesin kendine münhasır sorunları var dalgın olabilir kafası karışık olabilir bunlar çözümlenebilecek basit konular…
Burada ki tutumun çok ağresif yönetim eski yönetim değil!
Rütbe verilen insanlar hakettikleri için yetkili oluyor emin ol karpuz seçer gibi insan seçmiyoruz.
Neyse konuyu uzatmaya da büyütmeye de gerek yok…
Yazdıklarım seni tatmin etmediyse veya canını sıktıysa kusura bakma herkesi memnun edemiyoruz.
Hocam sakin ol yahu hepimiz kardeşiz @35izmir ve diğer kardeşlerim bile isteye kimseyi kırmak için konuşmazlar ebulşeyh düyeceklerdi sanırım yazım hatası OlmuşturKişi kendisi özeldende burdanda özürünü diledi o sebeb konu kapandı.Agresif olduğum doğru evet haksızlık ve sorunlara karşı Agresifleşiyorum.Konu kapandığı içinde sorun etmiyorum.