Hoşgeldin Misafir

Psikolojim bozuldu.

tonymontana34

30 Ara 2018
140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar psikolojim çok bozuk kendimi iyi hissetmiyorum. 
Yolda yürüyünce kendimi yamuk yürüyormuş gibi hissediyorum. Sanki işte disarda ev hariç heryerde herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum. İçimde hep Bi böyle huzursuzluk birşey olucak korkusu var hiç rahat değilim. Kendi kendime düşünceler yaratıyorum sonra ellerim ayaklarim titriyor. 
Sürekli hayal kuruyorum hayal kurarken bile heyecandan kalbim hızlı atıyor. Önceden böyle değildim çok iyi konuşurdum kendime bakardım çok iyi ozguvenim vardı. Sonra bir kaç ay evde kaldım çalışmadım ne olduysa ondan sonra olmaya başladı. Yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. 

Edit. Bu olay 17 16 yaşından beri var şuan askerden geleli 7 ay oldu 5 yıla yakın bu durumdayım. Bırakın bi kızla konuşmayı kendimi ifade edicek kelimeyi Bi araya getirmek bile çok zor oldu duraksaya duraksaya konuşuyorum resmen. 
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar Allah kimseye böyle birşey nasip etmesin.

RobinHood3

14 Ara 2020
55 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tonymontana34' Alıntı:
phonenumber123' Alıntı:
Spora başla kendini insanlarla konuşmaya zorla

Boks kickboks blki fitness bunlar senin özgüvenini arttırır gittikçe

Yok hocam günlük yaşantımi çok büyük derecede etkilemeye başladı sporada gidiyorum vücut geliştirme ama nafile.

psikiyatriye git  bir görüş birde protein tozu al hızlı sekılde kas yap ınsanlar kaslarına bakıyor gibi hissedersin bu senı mutlu eder.

phonenumber123

9 Tem 2020
630 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tonymontana34' Alıntı:
phonenumber123' Alıntı:

Yok hocam günlük yaşantımi çok büyük derecede etkilemeye başladı sporada gidiyorum vücut geliştirme ama nafile.

Bir kızla çık en kolay çözüm

tonymontana34

30 Ara 2018
140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
RobinHood3' Alıntı:
tonymontana34' Alıntı:
phonenumber123' Alıntı:

psikiyatriye git  bir görüş birde protein tozu al hızlı sekılde kas yap ınsanlar kaslarına bakıyor gibi hissedersin bu senı mutlu eder.

Zaten dışarı çıkar çıkmaz herkes bana bakıyor gibi his var sürekli. Ama psikayitr gidip gitmede kararsızım ona gitmeye bile çekiniyorum

phonenumber123' Alıntı:
tonymontana34' Alıntı:
phonenumber123' Alıntı:

Bir kızla çık en kolay çözüm

Hocam konuşurken kendimi ifade edemez hale geldim resmen

ALERON

19 Şub 2020
1,030 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sen Hayatın Belli ki Gerçek Yüzüyle Karşılaşmışsın. Rahat Ol, İnsanları Kafana Takma, Seninle Aynı Yolda Olabilirler.,Ama Senin için Yürümezler.
Hayatta Tek olduğunu bil. Tökezlediğin anda düşürürler. Aklını Başına Topla Sakin Ol,
Siktir Et Kası Ması Ben Sporcuyum amk. o seni rahatlatmaz . Sen Önce Bir Mala Git Deli Sikersen Rahatlarsın.