Hoşgeldin Misafir

.pumas ve bu gibi dosyaları nasıl ortadan kaldırmak gerekir ?

N24R4T

9 Kas 2018
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam Arkadaşlar. Ya Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunuz. Benim Hafıza Kartımda bulunan Dosyalarım ne yazıkki dosyalarımın ismi ve görseller, müzik, video gibi daha başka dosyalarımın hepsi .jpg.pumas , .mp3.pumas ve diğer ayrıntılar gibi bir bozuntuya uğradı ve düzeltiyorum açmıyor, tamamen dosyalar bozulmuş., Hafıza Kartındada hiç bir sorun yok. Böyle işte Dosyanın İsmi ve .Jepege.Pumas gibi olmuş, anlaya bildiniz sanırım. Şekil eklemeyi bilmediğim için kusura bakmayın.

.jpg.pumas
.mp3.pumas
.mp4.pumas
.rar.pumas
.zip.pumas
.exe.pumas

ve diğer.

Yutubdanta Videolar izledim, seyirci kaldım ve gereken işlemleri yaptım., malesef çıkış yolunu bulamadım.

Konuyu ele almanız için Linklerde veriyorum.

https://www.avast.com/ransomware-decryption-tools

ve .pumas eklentisinin ta kendisini bulduğum sitenin linkini göre bilirsiniz.

https://quickremovevirus.com/how-to-remove-pumas-ransomware/

inşallah bi çaresi bulunur

By_AgeNT

27 Kas 2018
93 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Daha önce hiç karşılaşmadığım için sorunu çözemedim fakat düzeltmek için .mp3.pumas ise .mp3 olarak tekrar değiştirmeye çalış ve bir içerik stüdyosundan aç vlc media player gibi programlar ile dene birde.

N24R4T

9 Kas 2018
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OrganikPiskos' Alıntı:
Yeni çıkan fidye viruslerinden olmalı bunu araştıracağım

Lütfen. Biliyorumki çözümünü bir Programla ve ya CMD le filan bulacaksın. Lütfen bana yardımcı ol. Eğerki Yutubtan Video çekimi olursa daha iyi anlaya bilirim, başarırım.

OrganikPiskos' Alıntı:
Yeni çıkan fidye viruslerinden olmalı bunu araştıracağım

yani .pamus virüsünden bulaşarak bozulmuş dosyaları söylüyorum.

N24R4T

9 Kas 2018
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dosyalarımın tamamına hala ulaşamadım, fakat buna rağmen hacker hekkır arkadaşlarımdan ümidimi kesmedim. biliyorumki her zor işin ötesinden geçib, arkasından hop diye verirler, yanlış anlamayın bunu hackerlerin iyi çalışmaları bakımından söylüyorum. Karşı atak geliştirilen bir Skriptle bir Programı bile çökerte bilirler.