Hoşgeldin Misafir

Python İle Metin Birleştirme Kodu [ GB FARK ETMEZ ! Saniyeler İçinde Birleştirir ]

aysegulkacmaz

16 Mar 2024
126 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tabii, işte bu Python programını kullanmanın adım adım açıklaması:

---

**Dosya Birleştirme Programı Kullanım Kılavuzu**

Bu program, kullanıcı tarafından belirtilen dosyaları birleştirir. İşlem, kullanıcının belirttiği dosya adlarına ve birleştirme işlemi sonucunda oluşturulacak yeni dosyanın adına göre gerçekleştirilir.

**Adım 1: Programı Başlatma**

Programı başlatmak için, Python yürütücüsünü kullanarak Python dosyasını çalıştırın. Program çalıştırıldığında, ilk olarak "Program by Arwies" mesajı görüntülenecektir.

**Adım 2: Dosya Adlarını Girme**

Program, kullanıcıdan bir veya daha fazla dosya adını girmesini isteyecektir. Bir dosya adını girdikten sonra, bir sonraki adıma geçmek için "tamam" kelimesini yazabilirsiniz. Eğer birden fazla dosya girmek istiyorsanız, her dosya adını girdikten sonra bir sonraki dosya adını yazabilirsiniz. Tüm dosya adlarını girdikten sonra "tamam" yazarak işlemi sonlandırabilirsiniz.

**Adım 3: Birleştirilecek Dosyanın Adını Girme**

Dosyaları birleştirmek için bir ad belirtmeniz istenecektir. Bu ad, birleştirilen dosyanın adı olacaktır. Birleştirme işlemi sonunda oluşturulan dosya bu adla kaydedilecektir.

**Adım 4: İşlemi Tamamlama**

Tüm gerekli adımları tamamladıktan sonra, program girdiğiniz dosyaları birleştirecek ve belirtilen adla bir dosya oluşturacaktır. Bu dosya, birleştirilen dosyaların içeriğini içerecektir.

---

Bu adımları takip ederek, dosya birleştirme programını başarılı bir şekilde kullanabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz veya ek talimatınız varsa, lütfen bana bildirin.