r10 davetiye kodu için neden bu kadar çok istiyyorsunuz ki
2 yıldır üyeyim davetiye hakkım olmasına rağmen kimseye davetiye vermedim vermem çünkü davetiye verdiğin kişi bir hata yaparsa ister istemez ona kefil oluyorsunuz dolandırıcılık yapsa yine kabak sana patlıyor
sıkıntılı iş o
Bu kişinin skype adresini verirsen buradan r10'da konu açayim adminler banlar zaten anında.
Serkanx' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:Serkanx' Alıntı:arkadaşlar bu Webmasterhalil denen şerefsiz dolandırıcıya inanmayın; kendisine r10 davetiye kodu için 80 TL gönderdim, iki saat oldu ne email geldi , ne de artık Skype ta cevap veriyor ...
Kanıt atarsan gereği yapılır 1 konusu olan birine güvenmende ayrı konu
Nasıl kanıt atabilirim burdan? Skype Screenshot var; ama resim yükleme fonsiyonunu bulamadım burda ...
webmasterhalil' Alıntı:Qokhan' Alıntı:Bana r10.net için davetiye kodu lazım verebilecek biri varmı
Şimdiden teşekkürler
NasyoneL' Alıntı:Banadq lazım ama tanıdık değilse kimse bedava vermez
gamovertinks' Alıntı:Bana da lazım Ücretsiz bulunmuyor ama
memobeyle' Alıntı:bir ara davetiyesiz üye kabul ettiklerini duymuştum
EstergonCoder' Alıntı:memobeyle' Alıntı:bir ara davetiyesiz üye kabul ettiklerini duymuştum
Birkaç ay önce yüzünüz ve kimliğinizde ki bilgiler gözükecek şekilde selfie çekerek üyelik oluşturulması istenmişti.
Davetiye kodu olan arkadaşlarımız verebilirse çok makbule geçer.![]()
DeepiMpaCt' Alıntı:EstergonCoder' Alıntı:memobeyle' Alıntı:bir ara davetiyesiz üye kabul ettiklerini duymuştum
Birkaç ay önce yüzünüz ve kimliğinizde ki bilgiler gözükecek şekilde selfie çekerek üyelik oluşturulması istenmişti.
Sikmeseler bari.
gamovertinks' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:EstergonCoder' Alıntı:Birkaç ay önce yüzünüz ve kimliğinizde ki bilgiler gözükecek şekilde selfie çekerek üyelik oluşturulması istenmişti.
Sikmeseler bari.
10 Euro için kimliğin ön arka tarafı + selfie isteyen yabancı para kazanma siteleri gibi![]()
EstergonCoder' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:EstergonCoder' Alıntı:Birkaç ay önce yüzünüz ve kimliğinizde ki bilgiler gözükecek şekilde selfie çekerek üyelik oluşturulması istenmişti.
Sikmeseler bari.
Yönetim ekibine şahsen hiç güvenmiyorum. Fakat yapmadıkları şey değil.![]()
Qokhan' Alıntı:Davetiye kodu talep ettim bakalım ne yanıt vereceklerNasyoneL' Alıntı:Banadq lazım ama tanıdık değilse kimse bedava vermez
EstergonCoder' Alıntı:memobeyle' Alıntı:bir ara davetiyesiz üye kabul ettiklerini duymuştum
DeepiMpaCt' Alıntı:EstergonCoder' Alıntı:Birkaç ay önce yüzünüz ve kimliğinizde ki bilgiler gözükecek şekilde selfie çekerek üyelik oluşturulması istenmişti.
Sikmeseler bari.
gamovertinks' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:Sikmeseler bari.
10 Euro için kimliğin ön arka tarafı + selfie isteyen yabancı para kazanma siteleri gibi![]()
EstergonCoder' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:Sikmeseler bari.
Zorla üyelik sattıklarını düymüştüm
Turkuaz' Alıntı:Teşekkürler
r10 davetiye kodu satıyorum iletişim için skype eemm217
sadece skypeden cevap bakıyorum
arkadaslar bu Webmasterhalil denen serefsiz dolandırıcıya inanmayın, r10 davet kodu icin 80 TL btc olarak btctürk adresine ödeme yaptım, btc yi alır almaz skype ta offline oldu ve artık cevap vermiyor
Bu da Skype SS kanıtları:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Serkanx' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:Serkanx' Alıntı:arkadaşlar bu Webmasterhalil denen şerefsiz dolandırıcıya inanmayın; kendisine r10 davetiye kodu için 80 TL gönderdim, iki saat oldu ne email geldi , ne de artık Skype ta cevap veriyor ...
Kanıt atarsan gereği yapılır 1 konusu olan birine güvenmende ayrı konu
Nasıl kanıt atabilirim burdan? Skype Screenshot var; ama resim yükleme fonsiyonunu bulamadım burda ...
webmasterhalil' Alıntı:Qokhan' Alıntı:Bana r10.net için davetiye kodu lazım verebilecek biri varmı
Şimdiden teşekkürler
NasyoneL' Alıntı:Banadq lazım ama tanıdık değilse kimse bedava vermez
DeepiMpaCt' Alıntı:EstergonCoder' Alıntı:Birkaç ay önce yüzünüz ve kimliğinizde ki bilgiler gözükecek şekilde selfie çekerek üyelik oluşturulması istenmişti.
Sikmeseler bari.
gamovertinks' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:Sikmeseler bari.
EstergonCoder' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:Sikmeseler bari.
Qokhan' Alıntı:Davetiye kodu talep ettim bakalım ne yanıt vereceklerNasyoneL' Alıntı:Banadq lazım ama tanıdık değilse kimse bedava vermez
EstergonCoder' Alıntı:Birkaç ay önce yüzünüz ve kimliğinizde ki bilgiler gözükecek şekilde selfie çekerek üyelik oluşturulması istenmişti.
DeepiMpaCt' Alıntı:Sikmeseler bari.
gamovertinks' Alıntı:10 Euro için kimliğin ön arka tarafı + selfie isteyen yabancı para kazanma siteleri gibi![]()
EstergonCoder' Alıntı:Yönetim ekibine şahsen hiç güvenmiyorum. Fakat yapmadıkları şey değil.![]()
Zorla üyelik sattıklarını düymüştüm
Turkuaz' Alıntı:Teşekkürler
r10 davetiye kodu satıyorum iletişim için skype eemm217
sadece skypeden cevap bakıyorum
arkadaslar bu Webmasterhalil denen serefsiz dolandırıcıya inanmayın, r10 davet kodu icin 80 TL btc olarak btctürk adresine ödeme yaptım, btc yi alır almaz skype ta offline oldu ve artık cevap vermiyor
Bu da Skype SS kanıtları:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kanıt olarak bu yeter mi NasyoneL ?
Bu kişinin skype adresini verirsen buradan r10'da konu açayim adminler banlar zaten anında.