Hoşgeldin Misafir

R10 Rezilliği - Haksız Ban ve Taraf Tutan Yönetim

backlinkcim

25 Eki 2023
38 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam arkadaşlar, R10'dan yediğim haksız banı bu platformda anlatmak istiyorum.

Öncelikle R10'da Yunus nickliyle takılan Sedat Aydın veya kendini tanıttığı isimle Yunus Sedat Aydın'a (Resmi Ektedir) footer link sattım.

Buraya kadar her şey normal ancak gelelim işin detaylarına; normal fiyatının çok çok çok altında bir fiyata link verdim çünkü eğer rakipleri gelip almazsa linkleri silebileceğimi söyledi (SS mevcut). Tabi bunları söyledikten sonra kimse gelmeyince ben de linklerini sildim ve sitesi anasının örekesini gördü.

Sonra bu herif gidip R10'da şikayet konusu açtı ve ardından Yeniçeri denen moderatör konuyu okumadan dahi kilitleyip 1 ay sonra kaldırmışın 5 aylık ödeme yap dedi. Halbuki Yunus bana kendisi taahüt etti kimse gelmezse kaldırabileceğimi ayrıca da 1 değil 4 aydan fazla kalmıştı.

Göreceğiniz üzere birisi açık gözlülük yapıyor ve moderatör kankası da konuya göz atmadan dahi kilitleyip cevap hakkı bile vermeden hüküm kesiyor.

R10 denen yer iyice modların ve kankalarının at koşturduğu berbat bir yere dönüştü başımdan geçen olayı da buradakilerin bilmesini istedim.

Sahibi olan Coşkun sanırım sadece gelen paraya bakıp moderasyonu takmıyor. Hakkaniyetli yönetilip bu fecaatler bitmediği sürece batmasını temenni ettiğim bir platform.

Sevgili TurkHacks ailesi, okuduğunuz için seviler...

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,490 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Para karşılığı BAN kaldırıldığını bir çok kez gördüm ve şahit oldum bu ayrı bir hak konusu...
Bunun dışında arkadaşın dile getirdiği konu ilk değil türevlerini de çok gördüm bu gibi sebeplerden dolayı bende kendilerine karşı cephe`deyim.
Parayla ban kaldırıldığına ben de şahit oldum zaten @Reisci boşuna kaymıyor bunlara...