Hoşgeldin Misafir

Ramazan bayramınız mübarek olsun.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

nyfbpdd.gif

KlasPlas

İstanbul
11 Eki 2023
2,551 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
11 Ekim 2023 tarihinden itibaren Turk Hacks te geçirdiğim zaman içerisinde bir aile ortamı buldum. Bu aile içerisinde bir sorun olduğunda herkez yardım etmek için elinden gelen çabayı ve gayreti fazlası ile göstermektedir.

Zaman buldukça üyeler ve diğer arkadaşlarımıza destek olmak için daima buradayım.

Bu benim ilk bayram kutlamam, inanın bu aile içerisinde olmaktan çok mutluyum :)

Nice bayramlarımız olması dileğimle. Şimdiden herkesin bayramını kutlar, iyi bayramlar dilerim.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2018 yılından bugüne hayatıma olumlu yönde çok fazla etkisi olan Turkhacks yönetimi ve üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
Acısıyla tatlısıyla bir çok günü geri de bıraktığımız bugünler de sevdikleriniz ile dilediğinizce mutlu, sağlıklı ve huzurlu olmanızı temenni ederek, ramazan bayramınızı kutlarım.

Bu toplumun oluşumunda ve yönetiminde çok fazla emeği olan;

@DeepiMpaCt @JQTR1 @By_uMuT @NasyoneL @maheks

Ve olmak üzere herkese ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. 🙏

Exlonea

15 Ocak 2022
1,808 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Mübarek Ramazan Bayramınızı En İçtenlikle Kutluyorum. TurkHacks Ailesinin Bir Ferdi Olmaktan Mutluluk ve Gurur Duymaktayım. Destek ve Yardımlarından Dolayı Tüm Yönetim Ekibine ve Bu Foruma Katkı Sağlayan Herkese Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım. Aileniz ve Sevdiklerinizle Birlikte Nice Bayramlara İnşallah....

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,875 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ramazan-ı Şerif bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. Rabbim sevdiklerimizle sevenlerimizle ailelerimizle birlikte daha bir çok bayrama ulaşmayı nasip etsin. Canım ailem hepinizin Bayramı bayram olsun Filistin’i unutmayalım Gazze‘yi unutmayalım.