ByteTerror
- 3 Tem 2024
- 41 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhabalar python ile kendi yazdığım bir Ransomware benzeri virüsü sizlerle paylaşmak istedim.
Peki, bu virüs ne yapar?
Virüs C:// dizininde ki tüm fotoğrafları, videoları, mzüikleri, dökümanları, klasörleri ve uygulamaları siler.
ve sürekli üstüste kapanmayan sinir bozucu cmd ekranları da çıkarır durur.
TIKLA İNDİR
BUNU SANAL MAKİNE DE VEYA VDS'DE DENEYİN!
Bu virüs sayesinde düşmanlarınızı çıldırtabilirsiniz.
Sosyal Mühendisliğiniz ne kadar sağlam ise o kadar düşman elersiniz.
FUD
Programın fudu yok kendiniz fudlayıp kullanabilirsiniz.
Nasıl fud yapıyorum?
öncelikle pyarmor-7 kütüphanesini kullanarak birkez obfuscate uyguluyorum ardından
Nairada da birkez daha setup.py ile build ediyorum(Bu işlem biraz uzun sürebilir)
Ve son kısım cython, cython ile de tüm dosyaları kaldırıp tek dosya altında toplar gereksiz dosyalar görünmez sadece exe uzantısı tek durur
ve pythonla yazılan virüsü C dilinde derler. Bu sayede FUD oranımız daha da artmış oluyor.
Umarım işinize yarar. İyi forumlar
pip install naira
pip install cython
pip install pyarmor-7
(artık pythonun yeni sürümü pyarmor'u desteklemediği için çıkarılan ek paket önceki adı pyarmor)
Peki, bu virüs ne yapar?
Virüs C:// dizininde ki tüm fotoğrafları, videoları, mzüikleri, dökümanları, klasörleri ve uygulamaları siler.
ve sürekli üstüste kapanmayan sinir bozucu cmd ekranları da çıkarır durur.
TIKLA İNDİR
BUNU SANAL MAKİNE DE VEYA VDS'DE DENEYİN!
Bu virüs sayesinde düşmanlarınızı çıldırtabilirsiniz.
Sosyal Mühendisliğiniz ne kadar sağlam ise o kadar düşman elersiniz.
FUD
Programın fudu yok kendiniz fudlayıp kullanabilirsiniz.
Nasıl fud yapıyorum?
öncelikle pyarmor-7 kütüphanesini kullanarak birkez obfuscate uyguluyorum ardından
Nairada da birkez daha setup.py ile build ediyorum(Bu işlem biraz uzun sürebilir)
Ve son kısım cython, cython ile de tüm dosyaları kaldırıp tek dosya altında toplar gereksiz dosyalar görünmez sadece exe uzantısı tek durur
ve pythonla yazılan virüsü C dilinde derler. Bu sayede FUD oranımız daha da artmış oluyor.
Umarım işinize yarar. İyi forumlar
pip install naira
pip install cython
pip install pyarmor-7
(artık pythonun yeni sürümü pyarmor'u desteklemediği için çıkarılan ek paket önceki adı pyarmor)