Hoşgeldin Misafir

Rat Kullanarak Bilgisayar Hackleme (İnstagram, Face ,Web Cam, Microfon Vs

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,497 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Nedir Bu Ratlar:

Zme1uV.png

Öncelik bu rat ne olum diyorsanız bunu birde açılımı var boşverin sadece şunu bilin buda bir trojan çeşidi zaten son harfi trojanı temsil etmekte.
Arkadaşlar ratlarda diğer amcaoğulları olan trojan ailesinin parçaları gibi pc yavaşlatma bozma gibi değil daha çok bilgi çalma amaçlı uzaktan kontrol amaçlı trojanlardır.

Ne Yaparız Bu Ratlarla

Bu trojan çeşidi yani ratlarla bir bilgisayarın içindeki bilgileri çekebiliriz uzaktan kontrol edebiliriz (hatta bu uzaktan kontrol sayesinde bir botnet ağı oluşturabilirsiniz)
Bu ratlar nasıl yapılır nasıl oluşturulur diyorsanız:

Rat Yazmak İçin Neler Gerekiyor

ziT0UN.png

Hazır olan daha önce başkaları tarafından kodlanmış ratlar var en çok bilinenleri ise darcomet rat ve prorat
Ama ben kimseye muhtaç olmak istemiyorum aga sen bana bu nasıl yapılır onu öğret diyosan yazılım konusunda üst düzey bilgin olması lazım C# C++ gibi C ailesinin dillerinden birini bilmeniz lazım onun dışın bu dillerle yaptığınız serverları kontrol etmek için bir kontrol panel scriptine ihtiyacınız var bunu hazır da alabilirsiniz onun yerine hacı ben kendim yazıcam diyorsanız iki tane dili şiddetle tavsiye ederim php ve python bu iki dilden biri işinizi görür ama php diye kısıtlamayan geniş düşünün içinde diğer dilleride kullanabilirsiniz illa saf php olması önemli değil.

GvvUnL.png

Yayma İşi

Bu işlemleri yaptıktan sonra ise daha bu yapıcağınız serverın virüstotalden geçerken tavan yapmadan geçmesi lazım
Tabikide rat ımızıda virüs totalden tavan yapmadan geçirdikden sonra bu dosyayı yayma kısmına geçmeniz lazım yayarken yayma hızınız nasıl yaydığınıza bağlı mesela ilgi gören bir programla ilgi gören bir sitedemi yayıyorsunuz yoksa internetin karanlık kimsenin girmediği yerlerde saçma saçma şeylermi paylaşıyosun buda önemli bir konu
Teker Teker Bu konuların hepsine deyincem sonraki konularımı bekleyin