Hoşgeldin Misafir

Realme, iPhone’ların Dynamic Island’ını klonlayan ilk marka olabilir

H0lyBl4ck_1998

18 Ağu 2020
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çinli telefon üreticisi Oppo’nun alt markası Realme, bir şirket yöneticisinin silinen tweet’ine ve sızdırılan bir animasyona nazaran Apple’ın Dynamic Island’ını klonlayan birinci Android OEM’i olabilir. Aslında bu büyük bir sürpriz değil. Çünkü Realme, Dynamic Island’ı klonlamak istediğini Eylül ayında herkese söylemişti. O vakitten beri “Mini Kapsül” ismi verilen bir özelliğin üzerinde çalışıldığı görülüyor.

12121-Qhcs.jpg


Kaldırılan tweet’teki bir fotoğraf hakikaten de ekranın üst kısmında Oppo’nun SuperVOOC şarj logosunun görüntülendiği hap halinde bir kullanıcı arayüzü öğesini gösteriyor. Buradan izleyebileceğiniz animasyon da bu kapsülün nasıl çalıştığını gösteriyor. Üstteki küçük ekran, tıpkı iPhone’larda olduğu üzere beliriyor, daralıyor ve genişliyor.

untitled-1-copy-xVym.jpg


Realme’nin bu hareketini diğer akıllı telefon markalarının da takip edeceğini düşünüyoruz. Pekala, siz de Apple’ın Dynamic Island özelliğini Android telefonlarda görmek ister misiniz? Yanıtlarınızı aşağıda bekliyoruz.