Hoşgeldin Misafir

Rematch İlk Günden 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Adh-i-Zelzale

17 Nis 2025
1,616 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Fransız stüdyo Sloclap, dövüş oyunu Sifu ile kazandığı başarının ardından şimdi de spor dünyasında büyük ses getirdi. Yeni oyunları Rematch, ilk gününde sadece başarılı bir çıkış yapmakla kalmadı, aynı zamanda 1 milyon oyuncuya ulaşarak önemli bir dönüm noktasına imza attı. Xbox Game Pass’e çıkış gününde eklenen bu arcade futbol oyunu, hem çevrimiçi oyun severlerin hem de klasik spor oyunlarından sıkılanların radarına hızlıca girdi.

Sloclap’tan Müthiş Başlangıç: Rematch


Rematch-.jpg


Sloclap, oyunun tam sürümünün yayımlanmasının ardından resmi X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda “24 saatte bir milyon benzersiz oyuncu” açıklamasıyla bu başarıyı duyurdu. Stüdyo, oyunculara gösterdikleri ilgi için teşekkür ederek, “Daha yeni başlıyoruz” ifadeleriyle oyunun gelecekte daha da gelişeceğinin sinyalini verdi.

Ayrıca, SteamDB verilerine göre oyun, çıkış gününde Steam üzerinde yaklaşık 93.000 eş zamanlı oyuncuya ulaştı. Bu sayı, özellikle hafta içi bir gün için etkileyici olmakla kalmadı, aynı zamanda kısa sürede birçok büyük oyunun önüne geçmesini sağladı. Hatta Rematch, son 24 saatlik oyuncu verilerinde EA Sports FC 25 gibi dev bir futbol yapımını geride bırakmayı başardı.

One million unique players in 24 hours. Seeing so many of you jump into Rematch on day one is incredible.🫶

The whole team is super grateful! And already hard at work on fixing and improving the game.

We are just getting started.⚽pic.twitter.com/87i3Wz4kQZ

— Rematch (@PlayRematch) June 20, 2025


Şu an için Sloclap, oyunun erken başarısından memnun olsa da geliştirme sürecini sonlandırmış değil. İlk oyuncu dalgasıyla elde edilen geri bildirimlere göre, ekip şimdiden güncellemeler ve iyileştirmeler üzerine çalışıyor.