Hoşgeldin Misafir

Resident Evil 8 Village Su Çarkı Silahı Nasıl Elde Edilir?

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yeni yükseltilen Kanatlı Anahtar ile, nihayet o dev Lycan tarafından çekiçle saldırıya uğradığınız Doğu Eski Şehir'e geri dönme zamanı. Artık ortalıkta yok ama ne yazık ki yeni bir düşman var ve neredeyse hiç vakit kaybetmeden Ethan'ı ölüme mahkûm ediyor.

Varcolac olarak bilinen kurt adam korkunç bir düşmandır ve hızlı bir şekilde büyük hasar verebilir, bu nedenle binalara geri çekilmeden önce koşmanız ve silah almanız ve sürpriz saldırılara odaklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekir.

Dövüş sizi binanın içine fırlattığında başlayacak ve biraz mesafe bıraktığınız sürece, aslında giremeyeceğini göreceksiniz (ancak saklandığınız odalara doğru genişleyecektir), bu yüzden ya pompalı tüfekle boşaltın, ya da izini kaybettiği için çatıya hızla tırmanın. Binada ayrıca yakındaki su değirmenine gitmekten bahseden Vasile'nin Son Ahit Dosyasını tutan bir ceset var.

Tüfek ve Av Tüfeği gibi büyük darbeli silahlar, Boru Bombaları ve Mayınlar gibi burada hasar için iyi çalışır, ancak sendelemek zor olabilir. Ancak, izini kaybederse ve güneye doğru uzaklaşmaya başlarsa, hızla aşağı inip derenin kenarına koşmak isteyebilirsiniz, burada Demir İşaret Anahtarı ile kilitli bir kapı nihayet açılabilir.

İçeride, patlayıcı mermiler fırlatabilen bir silah olan GM 79 Bomba Atar bulunmaktadır, bu noktada zaten birkaç cephaneniz olabilir.